Той прави тези 5 неща, ако просто НЕ ви харесва


Той прави тези 5 неща, ако просто НЕ ви харесва
Снимка: iStock/Guliver

Когато става въпрос за любовни отношения, понякога може да не виждаме реалността такава, каквато е. Заслепени от собствените си чувства, не осъзнаваме, че всъщност, колкото и силно да искаме, той просто НЕ ни харесва. Ето 5 неща, които един мъж със сигурност прави, ако НЕ си пада по вас.

1. Не отговаря на съобщенията ви

Сериозно, колко е трудно да се отговори на едно съобщение? Сигурни сме, че много пъти сте се питали това. Не казваме, че веднага трябва да ви отговори, но ако един мъж не реагира на снимка или съобщение, които сте му изпратили, той просто не иска това, което му предлагате. Освен ако няма основателна причина да не ви пише или звънни, значи не мисли достатъчно за вас и не ви харесва. Няма смисъл да продължавате и да си губите времето.

2. Ако не ви търси в моменти, важни за вас

Няма значение от колко време се познавате или общувате/излизате, ако един мъж не ви търси, когато знае, че нещо голямо се случва в живота ви, той не ви харесва. Примери за това са - ако сте пострадали или сте болни, ако се е случило нещо лошо с ваш близък, ако кучето ви е избягало, ако сте загубили работата си... Това се отнася и за положителни неща - повишение, нова работа, купили сте си нов дом, станали сте леля...

АКО ПРАВИТЕ ТЕЗИ 6 НЕЩА НА ПЪРВА СРЕЩА, ОЧАКВАЙТЕ ВТОРА

3. Реагира само когато споделите нещо в социалните мрежи

Пише ви, защото сте публикували нова снимка, на която изглеждате невероятно добре. Да, това със сигурност подвига самочувствието ви, но когато той харесва ваш пост, гледа сторито ви или реагира на ваш кадър, не означава, че наистина си пада по вас. Прави това, тъй като е мъж. Те харесват това, което виждат - то е визуално и физическо. Просто иска вниманието ви в този момент или да ви напомни, че съществува, сякаш ви казва: "Хей, аз все още съм тук!". Това няма нищо общо със загриженост на по-дълбоко ниво. Не бъркайте мъж, който е привлечен от външния ви вид, с някой, който ви харесва като човек.

4. Не ви пише за рождения ден или за празници

В днешно време е много трудно да пропуснете, че някой има рожден ден, след като получавате нотификация във Facebook още сутринта. Ако един мъж се интересува от вас и го е грижа, ще ви поздрави. Същото важи и за по-големите празници. Ако не го прави, определено не ви харесва и не мисли за вас.

4 СЪВЕТА ЗА СРЕЩИ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ

5. Не иска да ви виждат заедно

Ако един мъж наистина ви харесва, той със сигурност ще желае да ви ви виждат заедно на публични места. Да се покаже с вас. Ако той си пада по вас, определено ще иска да ходите на срещи. Това означава план, който включва излизане от дома ви, като за това не трябва да харчи купища пари. Определено трябва да има желание да прави нещо с вас, което не включва легло или диван.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама