Това са цариците на драмата сред зодиите


Това са цариците на драмата сред зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Има няколко зодиакални знаци, които просто не могат да живеят без драма в своя живот. Разберете кои са те:

Лъв

Лъвът ще превърне дори и най-незначителния конфликт в голяма драма. Сякаш те мислят, че са във филм и това е най-важната роля в живота им. Ще направят всичко, за да спечелят Оскар за най-драматично роля.

За Лъва всичко е драматично. Макар че нещо може да изглежда напълно незначително за някой друг, той го вижда като възможност да избухне и да го превърне в нещо много по-голямо.

Овен

Докато някои решават да игнорират негативните намеси в живота и да продължат напред, Овенът просто не може да устои да се възползва от възможността да започне битка. Няма значение за какво става въпрос.

Това може да се случи с непознат, който да каже нещо обидно в тяхно присъствие, представител на отдела за обслужване на клиенти, който не им съдейства, или приятелят им, който не пуска тоалетната седалка за втори път днес. Така или иначе Овенът никога няма да се откаже от драмата в живота си.

Близнаци

Близнаците не започват директно драмата. О, не, те предпочитат да разбъркват драмата зад кулисите, да настроят хората един срещу друг и да разпространяват клюки, които са или не са истина.

Драматичното шоу е онзи вид забавление, от което Близнаците се нуждаят. Най-лошата част? Двустранната им личност им позволява лесно да сложат своето срамежливо лице и да се преструват, че нямат нищо общо с драматичните събития.

Вечно развълнувани и неизбежно раздразнени, Близнаците не могат да устоят да не създадат смут, когато нещата вървят добре. Спокойствие и? Не, това не съществува в света на Близнаците. Те са жадни за драма, както някои хора жадуват за шоколад.

Рак

Ракът има повече настроения, отколкото са цветовете на дъгата. В него се крият не две, а много повече личности и няма никакъв контрол над никой от тях. Дори и най-фините промени в енергията са достатъчни, за да изпратят Рака в едно от страховитите му настроения.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ОБОЖАВАТ АДРЕНАЛИНА

В дадена минута те са мили и сладки. На следващия ден те са най-лошият кошмар на всеки човек. Ако сте близо до Рак, знаете, че той може да ви крещи и да ви целува в същото време.

Ако някога предложите да помогнете на представител на тази зодия да се научи да контролира емоциите си, той вероятно ще ви се изсмее. Или ще крещи. Или ще заплаче...

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама