Вашият "джакпот" в любовта ще дойде, когато срещнете човек, който прави тези 5 неща


Вашият "джакпот" в любовта ще дойде, когато срещнете човек, който прави тези 5 неща
Снимка: iStock/Guliver

Ако все още търсите голямата любов без успех, не се отчайвайте! Тя ще дойде в точния момент, когато ще намерите точния човек. А той ще прави всичко това:

1. Той ще направи всичко заради вас

Няма нещо, което той не би направил за вас. Той ще запали колата си и ще измине километри само защото искате да хапнете в любимия си ресторант.

Той ще захвърли всичко и ще тича при вас, ако види, че имате нужда от него. Той определено ще ви прави щастливи по всяко време.

2. Неговото доверие няма да има граници

В крайна сметка доверието е най-важното в една връзка. Това е основата, на която изграждате отношенията си. Той знае, че вие заслужавате доверие и никога няма да се осъмни, Ако не се съгласи с вас за нещо, той ще говори спокойно, защото смята, че и двамата сте достатъчно зрели, за да вземете съвместно решение.

ПОНЯКОГА СЪДБАТА НЕ ВИ ПРАЩА ЧОВЕК, С КОГОТО ВИ Е ПИСАНО ДА ПРЕКАРАТЕ ЖИВОТА СИ, НО ВИ ПРАЩА ВАЖЕН УРОК

3. Той ще ви обърне нужното внимание

Когато имате нещо да кажете, той ще ви обърне цялото си внимание. Той никога няма да се държи така, че все едно ви слуша, докато си прави нещо друго. Той ще ви гледа в очите, докато говорите, и ще се посвети на решаването на проблема ви, защото знае, че бихте направили същото и за него.

4. Той ще ви успокои, когато сте ядосани

Той знае какво ви ядосва и на всяка цена ще го избегне. Но понякога други хора ще натискат бутоните ви и ще избухвате. Вашият мъж ще ви успокои, ще ви разтрие гърба, ще ви прегърне и утеши, за да се почувствате по-добре. Ако прави това, никога не го пускайте!

5. Той винаги ще използва думата „ние“

Няма да има единствено число в изреченията му, няма да има просто „аз“. Каквото и да прави и където и да отиде, той ще ви включва, защото той е избрал вас - вие сте се избрали един друг и искате заедно да прекарате остатъка от живота си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама