Вижте каква е причината връзките ви да са неуспешни


Вижте каква е причината връзките ви да са неуспешни
Снимка: iStock/Guliver

Ако се разочаровате от връзките си и партньорите си постоянно, това най-вероятно се дължи на една причина ...

В началото на нова връзка всичко обикновено е перфектно и радостно, докато любовната лодка не навлезе в прозаичната и скучна рутина на живота.

Ако от време на време изпитвате разочарование във връзката и партньора си, това е най-вероятно, защото очакванията ви са твърде високи.

Очаквате той винаги да постъпва правилно

Имате ясна представа как трябва да се държи партньорът във всяка възможна ситуация. Тоест, мислите, че на негово място бихте направили точно определено нещо, което той не прави... Но тук идва и проблемът - това изобщо не е така! Следователно, очаквайки, че човек ще се държи в определена ситуация по начина, по който искате, вие само оказвате несправедлив натиск върху него.

Очаквате той винаги да прави романтични неща

Колкото по-дълго сте заедно, толкова по-малко романтично се държи партньорът ви. Няма повече импровизирани срещи или красиви рози, без причина, с които да ви изненада, когато се върнете от работа. Всичко, което е направил в началото на връзката, е било прекрасно. Но това е било един вид любовно привличане, което не може да трае вечно. Вместо да се притеснявате колко много се е променил, по-добре се опитайте да разберете, че човекът просто се е обърнал към вас с новата си страна, която е не по-малко интересна за разпознаване.

Ако имате нужда от повече романтика, просто му кажете за това.

4 ВЪПРОСА, КОИТО НЕ БИВА ДА ЗАДАВАТЕ НА ЛЮБИМИЯ СИ ЧОВЕК НИКОГА

Очаквате той да ви разбере без думи

„Ако се опитвам да ви отблъсна, може би искам да поясня, че искам да се борите за мен по-силно. Ако ви помоля да ме оставите на мира, моля ви, не правете това!“ ... Знаете, че това е нелогично, но все пак действате по този начин, като тайно искате той да дойде при вас, дори да сте му казали да не го прави. Някои мъже са наясно с тази игра и разбират как да реагират на това поведение. Но повечето хора не са напълно наясно, че думите и действията във взаимоотношенията могат да имат двойно значение (и това е нормално).

Може би е време да го уведомите какво наистина искате и да не играете тази объркваща игра!

Очаквате той винаги да ви прощава

Понякога изпитвате емоционални изблици. И смятате, че заслужавате прошка за грешките си, но в същото време, когато партньорът направи същата грешка, вие спирате да му говорите и се сърдите. Не се дръжте като дете. Хубаво е понякога да признаваме грешките си и да се извиняваме!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама