4 въпроса, които не бива да задавате на любимия си човек никога


4 въпроса, които не бива да задавате на любимия си човек никога
Снимка: iStock

Какъв е смисълът да имаш сродна душа, съпруг, скъп приятел, ако не можеш да го измъчваш с безкраен поток от глупави въпроси? Така си мислят много от представителките на нежния пол. Но всъщност има няколко въпроса, които по-добре никога да не задавате на своя партньор. Никога!

1. "Красива ли съм?"

Страшен въпрос по отношение на внезапен тест на чувствата. Вие сте получили положителен отговор на него стотици пъти чрез думи и действия, и да го зададете отново, дори и в призрачно наивни интонации, е доста неестествено. Отговорът ще бъде същият. Ако имате нужда от морална подкрепа, тогава го кажете.

2. "Ще ми изневериш ли някога?"

Чудя се какво ли очаквате в замяна? "Да, възможно е" или "Не тази година"? Въпросът е от онези, които създават проблеми там, където (засега) няма, защото предателствата не се планират предварително. Обичате се, вярвате един на друг, уважавате споразуменията за това какво е разрешено във вашата двойка и какво не –просто бъдете щастливи с това. Ако виждате, че вашият мъж ви обича и уважава, просто не задавайте този ужасен въпрос.

5 ИНТЕРЕСНИ ОТКРИТИЯ ЗА СЕКСА

3. "Обичаш ли ме истински?"

Той вече ти го е казал. Много пъти и ти си се убедила в това. Отново не задавайте безсмислени въпроси, които намекват за недвусмислен отговор, а кажете директно, че искате да чуете тези прекрасни думи: "Обичам те". А ако наистина се съмнявате, тогава явно има някаква причина и трябва да се опитате да разберете какво се случва. Хората, които имат здрави и хармонични отношения никога не се съмняват в чувствата на другия, защото те ги чувстват винаги- във всяко едно отношение.

4. "Би ли се оженил за друга, ако умра?"

Защо трябва да задавате подобни въпрос? Първо, вие сте заедно в момента и трябва да се радвате на това. Второ- звучи много плашещо, нали? Ясно е, че никой от вас не би дал обет за безбрачие, ако нещо се случи с другия, но защо трябва да мислите за такива неприятни неща, вместо да се радвате на любовта си. Да питате това е просто като да се отпуснете на райски плаж, да се насладите на слънцето и на невероятната гледка, изведнъж кажете: "Не забравяй, че и двамата ще умрем някой ден". Никога ама никога не го задавайте!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама