Вместо "Обичам те!": Покажете любовта си с тези 4 действия


Вместо "Обичам те!": Покажете любовта си с тези 4 действия
Снимка: iStock

Едно от най-хубавите чувства на света е истински да се влюбите в някого. Особено когато любовта ви е споделена. Когато отношенията ви са прекрасни, искате постоянно да казвате на любимия човек колко много го обичате. Вместо това, обаче, защо не му го покажете по един мил начин? Действията също са важни, защото може да изразите любовта си, правейки няколко неща, които със сигурност ще го зарадват.

Грижете се за любимия мъж и го разбирайте

Най-хубавото чувство е да знаете, че някой го е грижа за вас. Някой, който мисли за вас и иска да сте здрави и щастливи. Покажете му именно това. Че той е важен за вас, че ви пука как се чувства и какво изпитва. Правете му изненади, приготвяйте му вечеря с любов, обаждайте му се, за да го питате как е. Той ще оцени това и ще разбере, че любовта ви е силна и истинска.

Флиртувайте

Много двойки се оплакват, че искрата между тях е изчезнала и се е изпарила с времето. Причината е, че толкова сте свикнали с този човек, че започвате да го приемате за даденост, съзнателно или несъзнателно. Това не значи, че страстта и любовта между вас е изчезнала, напротив. Само вие двамата можете да поддържате искрата на любовта. Точно за това флиртувайте с половинката, правете неща, които сте вършили на първите си срещи. Той ще се почувства страхотно и ще го оцени.

ЕТО ОТ КАКВО НАИСТИНА СЕ НУЖДАЯТ МЪЖЕТЕ

Дайте му лична свобода

Да, всеки има нужда от своето лично време, дори когато има сериозна връзка. Ще има моменти, в които партньорът ви ще иска да остане сам или да се види с някой приятел. Понякога може би ще му се ходи за риба или ще му се правят други мъжки неща. Тогава му дайте свобода, без да се ядосвате. Той изключително много ще оцени това. Нека всеки от вас се чувства свободен да прави нещата, които харесва. По този начин ще му покажете, че му имате доверие и ще го накарате да се усмихне.

Подкрепяйте го

Дори и понякога да не разбирате мечтите и желанията му, не го съдете. В една връзка подкрепата е много важна и щом вашият партньор иска да направи нещо, което е важно за него по някакъв начин, вие трябва да сте до него. Вие трябва да сте човекът, който го подкрепя и върви заедно с него. Ако иска да смени работата си, да се запише на някакъв курс или просто да направи нещо, което му доставя удоволствие, покажете му, че може да разчита на вас. Това за него значи много повече дори от "Обичам те!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама