Защо да започнете деня със секс


Защо да започнете деня със секс
Снимка: Thinkstock/Guliver

Сутрешният секс е не просто полезен, но именно през тази част на деня женският и мъжкият организъм са много по-готови за сексуални действия, отколкото вечер, уверяват специалисти.

Наскоро сексолози провели допитване сред огромен брой двойки, които живеят заедно. Не е за вярване, но 90% от мъжете и 70% от жените с удоволствие биха се заели с любов в сутрешните часове. Но мнозина неизвестна защо се боят да признаят това на партньора си, смятайки, че той ще откаже.

А жалко! Редовният секс сутрин е много полезен за здравето както на мъжа, така и на жената.

Сред сутрешен секс вие получавате солидна доза бодрост за целия ден, а и той спомага организмът ви да бъде във великолепен тонус през целия ден.

Половият живот в ранните часове влияе положително върху вашата външност, помага и за концентрацията, когато тя се налага. Кожата става опъната и невероятно гладка, а очите направо блестят. Освен това хората, заредени сутрин в леглото, в повечето случаи се усмихват много повече, което показва, че са щастливи. Съгласете се, че да се събудите сутрин, за да правите секс, е много по-приятно, отколкото с мисълта да бързате за работа.

Да не говорим, че сексът сутрин напълно заменя сутрешните физически упражнения, защото действията са почти сходни. След такова занимание имунната ви система ще функционира безотказно. Ако пък се опасявате, че няма да си доспите, легнете си с половин час по-рано.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама
Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама