Зимата идва с фентъзи парти за запознанства


Зимата идва с фентъзи парти за запознанства
Снимка: iStock/Guliver

Много са партитата, вдъхновени от култовия сериал "Игра на тронове". Изглежда той е бил и отправната точка, от която са се вдъхновили за най-новото си вълнуващо парти за необвързани организаторите от Club R. То е на тема "Зимата идва" и, макар да включва в себе си фентъзи елементи, запознанствата ще са съвсем реални. Организаторите призовават участниците да потърсят бяла дреха и/или фентъзи аксесоар и да се отправят на куест за запознанства.

Богатият опит на организаторите в партитата си личи по поредния номер на това парти – 59. Според описанието на партито отново ще ни очакват около 150 необвързани над 18 г., като средната възраст на участниците ще е 35-36 г. За да посетим партито, е необходимо да имаме предварителна регистрация за събитието на сайта на Club R, което помага на организаторите да поддържат приблизително равен броя на мъжете и дамите.

Една от любопитните опции и на това парти ще бъде минимачмейкинг (подбрани срещи). Това са индивидуални срещи по време на партито между участници, които имат двустранно съвпадение на изискванията си за партньор. За да ни организират такава среща, е необходимо първо да попълним теста "Колко съвпадения имаш" и да го изпратим до 24 часа преди партито на matchmaking@clubr.bg. От Club R обещават да ни организират среща, ако намерят измежду другите записани участници за партито подходящ човек. Това е още един повод, заради който да очакваме с нетърпение партито!

Други полезни участници в събитието са пърхащите "купидончета" и познатия от предишни партита чаровен водещ Олег, които ще улесняват запознанствата помежду ни с любопитни игри. На входа получаваме и талисман с дума от сериала "Игра на тронове" и, ако открием участник от другия пол, който има съответстваща, получаваме по безплатен шот на бара. Например: Джон Сноу търси Игрит, Дрого търси Денерис... Добре е да си припомним и някои факти от сериала за викторината – например от какъв материал е изработен мечът на Джон Сноу, кое полуварварско племе изпитва ужас от водата или как се казваха вълчищата на децата от рода Старк.

Дрескодът за това парти е нещо бяло или фентъзи аксесоар (корона, тиара, плащ, жезъл...). Ако все още не сте прибрали костюма от Хелоуин, може да ви свърши работа. При спазен дрескод на входа заплащаме по-ниска входна такса – 10 вместо 15 лв.

Парти "Зимата идва" ще се проведе на 9 ноември 2018 г. (петък) от 20:00 ч. в клуб Disco на ул. "Граф Игнатиев" 12. За участие е необходима предварителна регистрация ТУК. Да се впуснем в приключението!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама