Бионсе и Джей Зи подаряват концертни билети, ако станете вегани


Бионсе и Джей Зи подаряват концертни билети, ако станете вегани
Снимка: Getty Images/Guliver

Бионсе и Джей Зи предлагат на феновете си възможността да спечелят безплатни доживотни билети за концертите им. Условието е, че трябва да станат вегани.

Вчера певицата призова последователите си в Instagram да преминат на веган диета в продължение на месец. В замяна един от тях ще получи комплект билети за един концерт от всяко едно официално турне на Бионсе и/или Джей Зи в следващите 30 години.

Целта на проекта им The Greenprint е да насърчи хората да започнат да консумират предимно зеленчуци, за да намалят увреждането на околната среда.

Според поста на певицата в Instagram, тя не яде месо в понеделник и всеки ден консумира растителна закуска. Другите опции, които се предлагат от The Greenprint, е менюто ви да е изцяло на растителна основа, да ядете така само на работа или двата пъти дневно.

Бионсе и Джей Зи са привърженици на проекта 22 Days Nutrition, създаден от личния треньор на Бионсе Марко Боргес. Той се основава на вярването, че навиците се формират в рамките на 21 дена, затова 22-дневна диета установява модел, който окуражава хората по-лесно да спазват хранителния режим.

Известната двойка започна да следва 22 Days Nutrition през 2013, точно преди Джей Зи да навърши 44 години. Тогава той описа предизвикателството като "духовно".

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама