Бионсе и Джей Зи подаряват концертни билети, ако станете вегани

  • Бионсе и Джей Зи подаряват концертни билети, ако станете вегани
    Дата: Снимки: Getty Images/Guliver
Дата: 01.02.2019 Снимки: Getty Images/Guliver
Iwoman.bg

Бионсе и Джей Зи предлагат на феновете си възможността да спечелят безплатни доживотни билети за концертите им. Условието е, че трябва да станат вегани.

Вчера певицата призова последователите си в Instagram да преминат на веган диета в продължение на месец. В замяна един от тях ще получи комплект билети за един концерт от всяко едно официално турне на Бионсе и/или Джей Зи в следващите 30 години.

Целта на проекта им The Greenprint е да насърчи хората да започнат да консумират предимно зеленчуци, за да намалят увреждането на околната среда.

Според поста на певицата в Instagram, тя не яде месо в понеделник и всеки ден консумира растителна закуска. Другите опции, които се предлагат от The Greenprint, е менюто ви да е изцяло на растителна основа, да ядете така само на работа или двата пъти дневно.

Бионсе и Джей Зи са привърженици на проекта 22 Days Nutrition, създаден от личния треньор на Бионсе Марко Боргес. Той се основава на вярването, че навиците се формират в рамките на 21 дена, затова 22-дневна диета установява модел, който окуражава хората по-лесно да спазват хранителния режим.

Известната двойка започна да следва 22 Days Nutrition през 2013, точно преди Джей Зи да навърши 44 години. Тогава той описа предизвикателството като "духовно".

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.