Как Гери-Никол се подготвя за следващите "Капки"


Как Гери-Никол се подготвя за следващите "Капки"
Снимка: Instagram

"След първия ми мъжки образ в предаването, в следващия лайв Бутона на късмета избра да изпълнявам песен на Cardi B, първата жена-рапър, номер едно в класацията на Билборд", разказва развълнувано Гери-Никол, която се подготвя за новото си преобразяване в "Като две капки вода".

"Cardi B е един от изпълнителите, които ме вдъхновяват. Наистина се зарадвах, че тя ми се падна като моя следваща задача, но това не означава,че ще ми бъде лесно, напротив. Моят и нейният тембър са доста различни. Тя е от Бронкс и акцента, с който говори и пее е специфичен, също така има лек говорен дефект", допълва певицата, която работи по автентичните акцент и звучене.

Марги Хранова ще даде съвети на Софи Маринова за преобразяването й в естрадната певица. По време на следващия лайв Софи ще трябва да се преобрази именно в Марги, опитвайки вкуса на естрадата. Марги Хранова за първи път ще се изправи пред предизвикателството на танците за образа на Дженифър Лопес. „Упражнявам се сериозно с балета, тъй като в това парче има изкючително много танци“, коментира тя. Боби ще трябва да се превърне в истински вихър с Джеймс Браун, а Константин ще донесе балканското звучене с образа на Василис Карас. Златка ще заеме едно от многото превъплъщения на Мадона, а кое ще бъде то зрителите ще разберат в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA. Славин ще влезе в образа на Кристина Агилера, а Иван Юруков ще се превърне тийнейджъра, завладял сърцата в България и по цял свят – Кристиан Костов.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама