10 неща, които трябва да имате на бюрото си


10 неща, които трябва да имате на бюрото си
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да се стараем да балансираме личния и професионалния живот, по-голямата част от нас прекарват основната част от деня си в офиса. Затова е добре да превърнем бюрото или кабинета си в уютно и практично място. Наличието на следните няколко предмета например може да се окаже доста полезно. Уверете се, че винаги ги имате под ръка.

Зарядно за телефон. Падналата батерия може да попречи на работата ви или най-малкото да ви изнерви. Като държите едно зарядно и в офиса, освен вкъщи, няма да ви се налага да се сблъсквате с този проблем.

Нещо здравословно за хапване. Понякога имаме толкова много работа, че буквално нямаме време да хапнем. За тези дни си дръжте резерви на бюрото – ядки, свежи или сушени плодове, мюсли.

Вода. Хидратацията е изключително важна за организма, а и повишава продуктивността.

Кърпички и лепенки. Никога не знаете кога ще ви потрябват.

Гребен или четка за коса. Вятърът ви е разрошил на идване, а пък имате важна среща след 5 минути? Бъдете подготвени да пооправите външния си вид набързо. Хубаво е дамите да държат и някои основни гримове като спирала или гланц на работното си място в случай, че се наложи да отидат на непредвидено събитие.

Научете останалите ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама