Кариерни съвети от Мат Деймън


Кариерни съвети от Мат Деймън

Мат Деймън е един от любимите ни актьори. Наскоро той участва в онлайн отворен разговор Ask Me Anything в Reddit, където говори за всичко - такос, "The Martian" и най-важния му съвет за кариерата.

Ето какво отговори той на въпроса: "Какъв е най-добрият съвет, който някой ви е давал?"

"Моят учител по актьорско майсторство Гери Спека имаше голямо влияние върху мен. Постоянно ми повтаряше едни 5 думи -  "Просто си свърши работата, дете".  И винаги съм се усланял на това. Това е моята матра, когато се съмнявам, винаги се фокусирам върху работата си. "

Независимо от всичко, усърдната работа ще се отплати по един или друг начин. При Мат се е получило. Той работи върху кариерата си от училище. Това е много време, през което е преминал през много неща, за да достигне сегашната си слава.

Деймън също сподели и какъв съвет дава на бъдещите актьори, когато го попитат.

"Когато бях млад, всички ми казваха да не бъда актьор. Когато някой дойде при мен и ми сподели, че иска да се пробва в актьорството, му казвам: "Абсолютно не, това е ужасна идея, не го прави... Смятам, че ако успееш да пробиеш в този бизнес, който е пълен с отхвърляне и трудности, трябва да вярваш в себе си, независимо от всичко, което хората, които обичаш и на които вярваш, ти казват. И това е много лично приключение, затова беше много полезно. Смятам, че съветът да стоя далеч от тази кариера беше полезен, за да разбера сам важността да я преследвам.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама