Тези 7 знака издават, че не организирате времето си правилно

  • Тези 7 знака издават, че не организирате времето си правилно
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 20.04.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Само защото всеки ваш миг е запълнен с някаква дейност, не означава, че управлявате времето си правилно. Значи, че просто сте много заети. В резултат на което вероятно се чувствате стресирани и претоварени.

Организацията на времето може да повлияе на всеки аспект от живота ви, пише Inc.com. Затова е важно да разгледате тези седем признака, че все още не се справяте достатъчно добре с нея.

1. Често закъснявате за срещи и с крайните срокове.

Закъсненията правят много лошо впечатление, затова трябва да направите всичко по силите си да се преборите с тях. Излизайте по-рано и си оставяйте поне 10 минути "буфер".

2. Не поставяте себе си на първо място.

Вечно се съобразявате с графиците на другите и се стараете да е удобно за тях. Така сте принудени да тичате нагоре-надолу, за да удовлетворите нуждите на всички, освен вашите. Вместо това трябва да поставяте своите най-важни задачи на първо място.

3. Не си извеждате лични приоритети.

Хубаво е да си правите списъци, в които подреждате задачите по важност. Иначе ще се загубите в морето от ангажименти и накрая ще ви се струва, че сте отделили много време, а не сте свършили почти нищо.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.