Дневниците на принцесата: Аристократичната манекенка на Монако


Дневниците на принцесата: Аристократичната манекенка на Монако

Мислите си, че принцесите живеят само в детските приказки? Те съществуват наистина и още как! В поредицата ни "Дневниците на принцесата“ ще ви убедим, че нито Пепеляшка, нито Бел са литературни образи без еквивалент в модерния свят. След като ви запознахме с повечето очарователни владетелки в арабския свят, днес ще ви срещнем с очарователната принцеса на Монако.

Беатрис Боромео е родена на 18 август 1985 година и към момента е омъжена за Пиер Казираги, син на принцеса Каролина от Монако, което моментално я превръща в следващата престолонаследница. Красавицата е дъщеря на Дон Карло Боромео, граф на Арона и неговата съпруга графиня Паола Марцото. По бащина линия, Беатрис е пряка потомка на Карло Боромео (1538-1584), който е бил кардинал на Римокатолическата църква, архиепископ на Милано, а вече и канонизиран светец. Вече сигурно се убедихте, че принцеса Беатрис определено не е момиче от народа, а част от аристократично семейство, още преди да се врече във вечна вярност на своя любим принц.

Беатрис има бакалавърска степен по икономически и правни науки в университета „Бокони“ и от университета „Колумбия“, в който завършва журналистика. Също така успешно е завършила магистратура по изкуствата, макар да не й се е налагало да работи като изкуствовед досега. Дори напротив, тя цял живот се е издържала като модел, манекенка и телевизионна водеща. Стажът под светлините на прожекторите по всяка вероятност ще й бъде от най-голяма помощ в ролята й на принцеса на Монако.

Световните медии хвалят отличния стил на красивата италианка, която вече се изявява като член на кралското семейство и на тържествени събития, и в ежедневието. Най-голямата похвала за нейната красота е перфектната й коса, така че мнозина вярват, че Беатрис ще засенчи херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, която се смята за най-влиятелната и най-обичаната принцеса, между членовете на кралските семейства по целия свят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама