Един ден с дигиталната образователна платформа iZZI


Един ден с дигиталната образователна платформа iZZI
Снимка: Клет България

Традиционният метод на обучение достига нови висини благодарение на дигиталния подход към образованието. Технологиите заемат все по-голяма част от нашето ежедневие, като достъпът до неограничен учебен ресурс се оказва изключително полезно средство за всички настоящи и бъдещи търсачи на знания. За да покажем колко е лесно и приятно учениците да използват дигиталната образователна платформа iZZI, разглеждаме няколко учебни предмета от 1. до 7. клас.

Предприемачи от 1. клас

Започваме, разбира се, с 1. клас, където се полагат основите на бъдещото образование. За да са в крак с времето и актуалните тенденции, най-малките ученици имат възможността да изучават предмета “Технологии и предприемачество”. Цветни игри и логически задачи ангажират съзнанието на децата, като ги насърчават да вземат правилния подход към всички трудни и сложни моменти, които им предстоят. Теми като: как да подредят удобно и практично своето работно място, как да се отнасят отговорно към природата или как да използват повторно своите ненужни предмети, дават ценни насоки и напътствия за всички първолаци.

Майстори художници в 3. клас

Освен да изобразяват своите майсторски творби на хартиеното блокче, учениците от 3. клас имат възможността да се потопят и в света на дигиталното изобразително изкуство. Благодарение на интерактивните функции на иновативната образователна платформа, те могат да “посетят” най-красивите и популярни галерии по света, да се запознаят и научат всички техники и процеси, нужни за създаването на един истински шедьовър. Интериорно моделиране, оригами майсторство или тайните за перфектната монотипия, това са само малка част от разнообразните възможности, които бъдещите арт творци могат да усвоят чрез дигиталната образователна платформа.

iZZI за всички от 1. до7. клас

На българския учебен пазар всички ученици от прогимназиалния курс имат възможността да се потопят в дебрите на образованието благодарение на дигиталната образователна платформа iZZI. Дело на издателство Клет България, тя обхваща изцяло учебната програма на всички ученици от 1. до 7. клас, като им предоставя и допълнителни образователни материали, допринасящи към ползотворен и полезен работен процес.

Интерактивни визуализации, динамични 3D видеа, забавни презентации и повече от 50 000 учебни ресурса очакват всички любители на образованието. Разработена от професионалисти в учебния процес, iZZI предлага лесен и забавен достъп до цялата учебна материална база на издателство Клет България.

За да могат вашите деца да опитат от интерактивното образователно приключение, от 1.07.2021 г., iZZI ще може да се достъпва с абонаментен план. Абонаментът дава достъп до пълното съдържание на платформата за срок от една година. Пакетните предложение включват абонамент за самоподготовка за 118,90 лв. или колективен, който се предлага за над 10 абонамента, закупени наведнъж за 39,90 лв.

IT специалисти за 5. клас

Бързото развитие на технологиите предвещава и нуждата от добре подготвени специалисти. В свят, изпълнен с информационни таблици и кодове, добре настроеното аналитично мислене е от особено значение. Затова и образователните дигитални платформи предоставят продуктивен подход към получаването на технологични знания. Разнообразни интерактивни видеа и презентация отвеждат учениците към необятния технологичен свят. Множество техники и практики подпомагат бъдещите IT специалисти към организирана и  добре подготвена работна среда.

 За световната сцена от 7. клас

Колкото по-рано се открие един талант, толкова по-добре. Възможностите, които предлагат интерактивните образователни платформи, оформят още в начален етап бъдещите завоюватели на световната сцена. В учебния час по музика учениците могат да открият тънкото изкуство към устойчивия музикален успех. Различни по вид аудио и видео учебни материали пренасят обучаващите се към музикалното съвършенство, като им предоставят възможността да експериментират и покажат личния си почерк към този предмет. А това за един бъдещ творец е истинско удоволствие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички