Финансовите средства вече не са проблем - ето как


Финансовите средства вече не са проблем - ето как
Снимка: iStock/Guliver

Предстои ви освежаване на жилището преди началото на зимата? Имате нужда от средства, за да направите профилактика или ремонт на колата? Или искате да се възползвате от последните топли есенни дни, за да попътувате из страната?

Имате много планове, но нямате финансовата възможност, за да ги осъществите всички и се чудите коя от всички идеи да реализирате и коя да оставите за другата година.

Всъщност, ако потърсите малък заем от  Мини Заем не се налага да оставяте нито една идея нереализирана.

Как така?

Небанковата финансова компания стартира своята есенна промо кампания точно сега и ако побързате можете да усвоите сумата, от която спешно имате нужда с 15% отстъпка.

Достатъчно е да кандидатствате на страниците на компанията от 10.10 до 20.10.2020 година. Ако получите одобрение за онлайн кредит в периода на промоционалната кампания, ще го получите с 15% отстъпка от разходите.

Притеснявате се, че досега не сте били клиенти на кредитната компания? Недейте!

Защото няма никакво значение дали сте редовни или съвсем нови клиенти на Мини Заем - одобрен ли сте за кредита  в рамките на кампанията  ще ви  бъдат начислени  15 % по-ниски разходи за погасяването му.

 

Защо да вземете кредит от Mini Zaem?

 

През близо десетгодишното си присъствие на кредитния пазар у нас небанковата финансова институция се е доказала като компания, която държи на своите клиенти, предлагайки онлайн кредити при едни от най- добрите условия. Тя е и компания, която следва отговорна социална политика и регулярно стартира промоционални кампании, предоставяйки на своите клиенти заеми при още по-облекчени условия.

Искате ли да посрещнете есента спокойно и да реализирате всичките си планове? Не се колебайте, а поискайте своя кредит от Мини Заем от 10 - ти до 24 - ти октомври и го вземете с 15% отстъпка!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички