Лунен финансов хороскоп за септември 2021


Лунен финансов хороскоп за септември 2021
Снимка: iStock

Луната влияе пряко върху финансовия ни успех, който до голяма степен зависи от нейните фази и разположението на планетите. Ако искате да печелите повече и да харчите по-малко през септември, вслушайте се в съветите на астролозите.

4 и 5 септември: Луна в Лъв

Тази позиция на Луната няма да донесе финансов късмет на никого. Напротив, трябва да бъдете по-внимателни през тези два дни. Не харчете много пари, по-добре пестете за бъдещето.

6 и 7 септември: Последен ден на намаляваща Луна

Периодът е подходящ за работа - както за творческа, така и за физическа. Парите ще потекат в ръцете на трудолюбивите хора.

7 септември: Новолуние в Дева

Това също е сравнително благоприятен ден за работа и бизнес.

8 и 9 септември: Началото на нов лунен месец във Везни

Това е идеалното време да се отпуснете. Тези дни можете спокойно да харчите пари за забавления, пътувания, нови дрехи и промяна на имиджа.

10 и 11 септември: Растяща Луна в Скорпион

Време е за преструктуриране на енергийните потоци, включително и на финансовите. Не бива да теглите заеми и да вземате пари назаем.

12, 13, 14 септември: Растяща Луна в Стрелец

Периодът е подходящ да потърсите нова работа, да популяризирате идеите си, както и да отделите време и пари за саморазвитие. 

15, 16 септември: Растяща Луна в Козирог

Това са дните, в които е по -добре да се съсредоточите върху работата и да не мислите за нищо друго. Ако в някой от тези дни имате почивен ден, по -добре е да не харчите пари, а да се заемете с домакинска работа и с планиране.

17, 18 септември: Растяща Луна във Водолей

Добре е да се заемете с финансови дела. Ако искате да опитате нещо ново тези дни, да промените курса или да си намерите нова работа, тогава не се колебайте да действате.

19, 20 септември: Луна в Риби 

Възможно е да изпитате значително намаляване на вашата производителност. Опитайте се да работите в обичайния си ритъм. Не се обезсърчавайте, ако нещо не върви, както сте го планирали.

21, 22, 23 септември

Това са три изключително неблагоприятни дни за работа и за финансова дейност. На 21 септември е Пълнолуние в Овен - опасен ден за всички финансови транзакции. На 22 -ри и 23 -и е намаляваща Луна в същия знак. Това са дните, когато всичко може да излезе извън контрол. Пазете се от конфликти на работното място.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама