Твоят избор в технологичните Оскари ти носи ултрабук Asus Zenbook


Твоят избор в технологичните Оскари ти носи ултрабук Asus Zenbook

Колко е трудно да избереш най-добрите продукти на годината, след като 2015 беше наситена с всевъзможни високотехнологични шампиони! И все пак, сте поканени да го направите. За девета поредна година HiEnd EPA или Entertainment Product Awards ви приканват да дадете своя глас и лично мнение за това кои от засветилите звезди на технологичния небосклон заслужават титлата „най-добър“. Направете го на epa.hicomm.bg.

И въпреки, че изборът не е лесен, то със сигурност е забавно да разгледате номинираните, да прецените нещата през собствената си призма и да гласувате в общо 15 категории, обхващащи най-интересните и заслужаващи си технологични продукти и марки. А освен забавата, веднага след гласуването вашето име се включва в томбола, която може да ви донесе един истински победител сред ултрабуците - лекия и тънък Asus Zenbook UX305. Най-тънкият ултрабук на компанията Asus е с тегло едва 1.2 кг, а профилът му е 12.3 мм в най-тънката си част. За перфектната му работа се грижат дисплей с13.3 инча с Full HD резолюция и процесор Intel Core M, а охлаждането му е 100% безшумно.

И така, всичко, което се иска от вас, е да гласувате. Давайки своето лично мнение се включвате в томболата  за голямата награда, а за номинираните в HiEnd EPA 2015 вашият глас е ключов за надпреварата на подбраните акценти сред технологиите за тази година. Желаем ви успех!
Инициативата се осъществява с любезната подкрепа на банка ДСК.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама