Търсят следващото поколение на жените лидери


Търсят следващото поколение на жените лидери
Снимка: Thinkstock/Guliver

Жените са много силни лидери в компаниите, а някои специфични качества им позволяват да управляват с повече  разбиране и човещина в трудни времена. Това е доказан факт, но и традиция, която трябва да се отстоява поколение след поколение. Затова и едно от най-престижните и вълнуващи събития от годишния календар на сп. "Мениджър” – четвъртата поред национална конференция „Жените, нежната сила на бизнеса”, ще бъде посветено на приемствеността в женското лидерство.

Форумът тази година е под надслов „Следващото поколение” и ще се проведе на 11 май в Гранд хотел София . Очаква се на него да присъстват над 120 високопоставени представители на бизнеса и обществено-значими личности, които, заедно с гост лекторите ще се вгледат в близкото бъдеще, за да открият кое е следващото поколение жени-лидери, какви качества имат те и от каква подкрепа се нуждаят, за да са по-успешни.

Сред основните панелисти са доказани и утвърдени бизнес лидери, представителна извадка на нежната сила на бизнеса у нас като Боряна Манолова, председател на председател на Обществения съвет на жените в бизнеса и главен изпълнителен директор на Siemens България, Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, Рени Миткова, изпълнителен директор на “ЕОС Матрикс”, Жулиета Серафимова, генерален мениджър на Гранд Хотел София, Светла Несторова, председател на УС и изп. директор на ЗАД "БУЛСТРАД ЖИВОТ ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП" АД.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Кариера


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама