10 ценни съвета за всяка жена


10 ценни съвета за всяка жена
Снимка: iStock/Guliver

Винаги е хубаво да си припомняме колко е важно да се грижим за себе си - не само физически, но и душевно.

1. Независимо колко е забавно партито, винаги ще се почувствате по-добре, ако се събудите в собствената си спалня на следващата сутрин, отколкото на пода на вашия познат. 

2. Ако не може да решите дали да хапнете плод или няколко бисквити, просто изпийте чаша вода.

3. Ако часовникът показва вече полунощ, но си мислите, че трябва да измиете косата си, да си епилирате краката и да си лакирате ноктите, просто изберете съня. Може да направите всички тези неща на сутринта, но няма как да скриете измореното си лице или лошото настроение, ако не спите достатъчно.

4. Пътувайте. Използвайте всяка възможност да посетите нови места. Пътуването е перфектният начин да придобиете нови знания, мъдрост и преживявания.

5. Преди да изкажете мнение или да се включите в спора между други хора, винаги се попитайте следните въпроси: "Това моя работа ли е?", "Има ли значение, ако не кажа какво мисля?". Ако отговорът е "не", тогава защо си губите времето?

6. Не отдавайте времето и емоциите си на човек, който се отнася зле с вас.

7. Между бурен романс и възможността да бъдете независима, винаги избирайте последното.

8. Споровете никога не са довели никого да откриването на истината, но могат да ви докарат мигрена. Да ги прекратите възможно най-скоро ще ви спести време и нерви.

9. Няколко дена, прекарани в уединение и спокойствие, ще направят много повече за здравето ви, отколкото спа, масаж или детокс програма.

10. Никоя среща не си заслужава да носите нещо, което ви кара да се чувствате некомфортно или не себе си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама