10 секси цитата на Мерилин Монро


10 секси цитата на Мерилин Монро

Една е Мерилин Монро и никога няма да бъде забравена. Това са 10 цитата, които завинаги остават в историята ни и които всяка една жена трябва да прочете:

1. "Колкото до любовниците, те ще идват и ще си отиват. И, скъпа, мразя да го казвам, но повечето от тях (даже по-скоро всеки един от тях) ще разбиват сърцето ти. Но ти не можеш да се предаваш, защото ако се предадеш, никога няма да намериш своята сродна душа. Никога няма да намериш тази половинка, която те прави цяла, и това се отнася за всичко".

2. "Винаги се чувствах несигурна и излишна, но най-вече уплашена. Предполагам, че исках любов повече от всичко друго на света."

3. "Мъжете, които мислят, че миналите любовни истории на жената правят по-малка любовта й към тях, обикновено са глупави и слаби. Една жена може да даде нова любов на всеки мъж, който обича. При условие че не са твърде много."

4. "Ако не можеш да накараш едно момиче да се усмихне - не можеш да го накараш да направи нищо!"

5. "Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не изпуска случай да спомене възрастта ти."

6. "Често е напълно достатъчно просто да съм с някого. Нямам нужда да го докосвам. Нито да говоря. Чувство преминава през двама ни. Ти не си сам."

7. "По-добре е да си нещастен сам, отколкото нещастен с някого."

8. "Кариерата е нещо прекрасно, но не можеш да се гушкаш с нея в студена нощ."

9. "Момчетата мислят, че момичетата са като книги. Ако корицата не хваща окото, няма да се поинтересуват да прочетат какво пише вътре."

10. "Истинският любовник е мъж, който може да те разтреперва, докосвайки лицето ти или усмихвайки се в очите ти, или просто гледайки съсредоточено в пространството."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама