4 кристала, които ще ви донесат щастие


4 кристала, които ще ви донесат щастие
Снимка: iStock/Guliver

Модерната медицина и наука няма всички отговори и понякога лекарството е по-лошо от болестта. Особенно, когато става въпрос за душевното ви здраве и чувство за удовлетвореност, докторите все още са ограничени в своя подход.

Вместо да разчитате на предписания, трябва да дадете шанс на кристалите. Те съдържат лекуващи и изчистващи енергии, които могат да прочистят тялото и пространството. Дори негативната енергия и мисли да идват от вашето съзнание и душа, има кристали, които могат да ви помогнат да се справите с тях.

Когато за първи път вземете кристал, независимо от магазин или от приятел, винаги е добра идея да го изчистите, преди да го използвате. Кристалите са много добри в събирането на енергия, като по този начин ви предпазват от негативно влияние. Те обаче могат да се "запълнят", затова е най-добре да ги почистите, за да работят отново пълноценно.

За да сторите това, оставете кристала за една нощ във вода с морска сол върху празна маса. Солта ще абсорбира примесите, които са заключени вътре в кристала.

Ето и 4 кристала, които ще допринесат за вашето щастие:

1. Тюркоаз

Всеки път, когато някой се оплаква от общо неразположение, тюркоазът е подходящият избор. Този камък отдавна е ценен за неговото вдъхновяващо влияние, носейки чувство на спокойствие и задоволство на носещия го. Тюркоазът също така помага да се чувствате по-екстровертни. 

2. Розов кварц

Много често нашето щастие е възпрепятствано заради проблеми в любовта. Розовият кварц помага да имаме здравословни романтични отношения, позволява ви да имате яснота на преценка при оценяването на други хора и дори ви кара да обичате повече себе си.

3. Оникс

Ониксът вместо да разпръсва негативната енергия я абсорбира. Този камък има невероятната сила да променя негативната енергия в положителна и късметлийска, превръщайки лошите ситуации в добри. Използвайте оникс, за да елиминирате негативните мисли.

4. Аметист 

Ако не може да се справите с негативните ситуации, които ви носят само безпокойство и тъга, аметистът често се използва, за да ви върне баланса. Този камък излъчва успокояваща аура, която ни уравновесява. Той ни връща отново яснотата, увереността и спокойствието, от които имаме нужда, за да бъдем щастливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама