5 причини защо не бива да спираме да вярваме в ЛЮБОВТА


5 причини защо не бива да спираме да вярваме в ЛЮБОВТА

Всички сме имали моменти, в които дълго време любовта ни се е струвала като далечна приказка, за която всички говорят, но ние никога не сме чели. Струва ни се, че и след сто години няма да станем част от такава, докато един ден...

... тя просто се случва.

1. Любовта наистина съществува - разбираме го, чак когато ни връхлети с пълна сила. Точно в този миг целият негативизъм, който сме таили изчезва за секунди, защото е дошъл и нашият ред да бъдем щастливи.

2. Времето, в което чакаме, е времето, което прави любовта специална - тогава успяваме да оценим щастието. "Няма как да има дъга, ако няма мъничко дъждец."

3. За да не я изпуснем! Спрем ли да вярваме, спираме да я виждаме. Не превключвайте канала, когато видите романтичен филм, а напротив - насладете му се и се "настройте" на темата, защото никога не знаете кога някой ще ви завърти главата.

4. Силата на мисълта - тя е толкова важна, колкото и всички действия, които предприемаме нещо да се случи. Позитивната мисъл има силата на действие - мислим ли за щастие, щастие ще намерим.

5. И на последно място - защото е заразно! Всичко, което споделяте на своите приятели и приятелки относно любовта се отразява и на тях. Не пречупвайте позитивното мислене на близките си, само защото вие сте го загубили. Подкрепяйте се и си давайте поводи за усмивки, не поводи за тъга.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама