6 причини, поради които момичетата обожават лятото


6 причини, поради които момичетата обожават лятото
Снимка: Thinkstock/Guliver

Има причина лятото да е най-очакваният сезон. Роклите, които чакат да бъдат облечени, както и разходките по плажа са достатъчни, за да мислим през цялата година за лятото. Ето няколко неща, които правят лятото най-обичания сезон.

1. Взимането на душ не означaва да се налага да прекараш един час след това в сушене на косата. Излезте навън и оставете слънцето да ви помогне.

2. Нямате нужда от грим. Така или иначе от топлото шансът гримът да се размаже е огромен. Така спестявате 30 минути от вашето време, което може да оползотворите много по-добре навън.

3. Най-накрая можете да покажете своите татуировки, без само да ги качвате в социалните мрежи. Лятото е сезонът, в който всички неща стават възможни, така че му се насладете.

4. Можете да слушате песента Summertime Sadness, без да ви е неудобно. Класиката на Лана дел Рей със сигурност не звучи толкова добре през февруари.

5. Редовно правене на педикюр. Не казваме, че това трябва да се прави само през лятото, но тогава се изисква повече внимание. Редовното поддържане на ноктите през лятото е задължително.

6. Носенето на по-оскъдни дрехи със сигурност е характерно за летния сезон. Дрехите, които цяла зима чакат да бъдат показани вече може да блеснат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама