8 тайни навика на най-магнетичните хора


8 тайни навика на най-магнетичните хора
Снимка: iStock

Има някои хора, които сякаш с лекота привличат останалите към себе си - като с магнит. Научете на какво може би се дължи това.

1. Те ​​не се опитват да бъдат магнетични

"Опитването" излъчва много различна енергия от простото "да бъдеш". Когато работим в режим "опитвам", ние подчертаваме реалността, че все още не сме това, което искаме. Така че магнетичните хора не налагат нищо и изразяват кои са.

2. Техните странности се проявяват

Привличането е тясно свързано с автентичността. Когато се държим като всички останали, ние сигнализираме за дискомфорта си. Когато позволим на това, което ни прави различни, да се покаже без съпротива, като нашия невероятен интерес към градинарството, предаваме това, което ни прави хора също. Това е интересно и привлекателно.

Вижте още: Жените с това име са като магнит за мъжете

3. Те говорят конкретно

Имали ли сте някога разговор с някой, който говори само за неясни концепции и свободни теории? Лесно е да загубите представа и интерес. Това също отразява липсата на вяра в това, което казват. Онези, които са ви интересни, използват конкретни примери, подробности и подходящи истории.

4. Те разбират финото изкуство на отсъствието

Магнетичните хора не ви натоварват с присъствието си. Хората, които винаги са на разположение и бързо реагират на всяко малко нещо, предават и своето самоуважение. Винаги да си там те представя като по-нисък статус. Оскъдното е по-скъпо.

5. Те не разчитат на външно одобрение

Когато разчитаме, че другите са мили с нас, за да се чувстваме щастливи, ние сме в несигурно положение. Може да се чувстваме страхотно да получим потвърждение, но когато бъдем критикувани, ще потънем. Магнетичните хора знаят, че цялата валидация, от която се нуждаят, е вътрешна и те изразяват това с безгрижен подход към живота.

Вижте още: Трите зодии, които привличат мъжете като магнит

6. Те са спрели да се опитват да се поправят

Нискоенергийните хора живеят в затвор, създаден от самите тях. Стените на затвора са подсилени от чувството, че не са адекватни. Те вярват, че са разбити и слушат обществото, което затвърждава подобни глупости. Но това изглежда реално само доколкото е самосъздадено. Тези, които ходят с подскачаща крачка, знаят, че са цели.

7. Подбират внимателно думите си

Устата им не е отвор, от който бълват каквото им хрумне. Проявяват самоконтрол. Пестеливи са на думите си и ги подбират внимателно. Те не свалят другите. Това създава мистерия, но също така подчертава комуникативните им умения, което е вдъхновяващо.

8. Те говорят и се движат по-бавно от другите

Тези, които говорят по-бавно, дори и само малка част, често изглеждат в позиция на авторитет. С други думи, когато говорим сравнително по-бързо, изглежда, че се опитваме да докажем нещо или сме леко нервни. Магнетичните хора са спокойни и няма какво да доказват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама