Частта от тялото, която миете първо под душа, издава какви сте


Частта от тялото, която миете първо под душа, издава какви сте
Снимка: iStock/Guliver

Всеки човек си има своя собствена „хигиенна рутина” – дали ще е сутрешен, или вечерен душ не е от особено значение. По-важното е, че в повечето случаи това преживяване в банята протича по един и същи начин всеки път. Подсъзнателното решение с коя част от тялото си да започнем разкрива много за нашата личност.

1. Лице

Ако първо измивате лицето си, вие приоритетно се грижите за всичките си 5 сетива - миризма, зрение, вкус, докосване и слух. Това означава, че сте загрижени за начина, по който околните ви възприемат и затова държите това, което се забелязва първо, лицето, да е изрядно. Не понасяте добре критиката и понякога ви пука твърде много за мнението на другите.

2. Крайници

Ако сте сред тези, които първо обръщат внимание на краката и ръцете си, вие сте здраво стъпил на земята човек. От друга страна, крайниците символизират силата и волята. Така, измиването им първо показва, че нямате страх да защитавате изборите, които правите. Вие или мразите нещо, или го обичате.

3. Интимни части

Ако първо миете гениталиите си, вероятно сте много срамежлив човек. Съвсем спокойно можете да наречете себе си интроверт. Вие трудно отстоявате себе си и понякога се отказвате бързо от целите си, но най-голямата ви сила е в това да накарате близките ви да се чувстват комфортно във вашата компания.

4. Косата

Вие сте човек, който обича дисциплината и реда. Управлявате много добре времето си и сте известни с вашата точност. Често поставяте разума над чувствата, когато се чудите по кой път да поемете.

къпане

5. Гърдите

Ако сте забелязали, че гърдите са мястото, от което започвате всеки душ, най-вероятно се чувствате удобно в собствената си кожа. Вие сте практични и много директни. Обичате да бъдете независими и хората ви се възхищават за това.

6. Рамене

Най-трудолюбивите хора често измиват първо врата и раменете си. Те символизират бреме и желание да се отървете от тежестта на работата. Вие сте позитивен и честен човек и работите усилено, за да сте крачка преди другите.

7. Гръб

Гърбът отразява вашето съзнание. Измиването му първо казва много за вашата интуитивна природа. Винаги сте много предпазливи и не се доверявате лесно на хората. Имате навика да се впускате дълбоко в нещата и да вземате решения внимателно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама