Най-честите сънища и тяхното значение


Най-честите сънища и тяхното значение
Снимка: iStock/Guliver

Много психолози са се отказали да се опитват да интерпретират сънища. Но американецът Иън Уолъс все пак решил да направи изследване по въпроса. Той анализирал над 150 000 сънища в продължение на цели 30 години, пише Business Insider. Така съставил списък със сънищата, които най-често сънуват хората, и с тяхното значение. Ето кои са начело на списъка:

Откривате неизползвана стая. Какво означава: Стаите в една къща са олицетворение на различни аспекти на характера ви. Откриването на неизползвано помещение означава, че откривате или сте напът да откриете неподозиран ваш талант.

Шофирате или се возите в превозно средство, което е извън контрол. Какво означава: Колата е способността ви да постигате последователен прогрес към дадена цел. Това, че е неуправляема, означава, че чувствате, че нямате достатъчен контрол над събитията в живота си.

Падате. Какво означава: Държите се прекалено здраво за нещо в живота си. Трябва да се отпуснете.

Летите. Какво означава: Освободили сте се от някакви обстоятелства, които са ви тежали в живота.

Явявате се неподготвени за изпит. Какво означава: Изпитите са начинът, по който определяме способността си да се справим с нещо, така че това значи, че сте много критични към решенията, които взимате.

Озовавате се голи на публично място. Какво означава: В момента сте в ситуация, която ви кара да се чувствате уязвими и притеснени.

Ходи ви се до тоалетна, а не можете да намерите такава. Какво означава: Има определени нужди в живота ви, които ви е трудно да удовлетворите и да изразите пред другите.

Зъбите ви падат. Какво означава: Зъбите символизират колко уверени и се чувстваме. Сънят означава, че нещо в ежедневието ви срива самочувствието ви.

Някой ви гони. Какво означава: Имате трудности, срещу които трябва да се изправите, но не знаете как.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама