Най-честите сънища и тяхното значение

  • Най-честите сънища и тяхното значение
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 01.10.2015 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Много психолози са се отказали да се опитват да интерпретират сънища. Но американецът Иън Уолъс все пак решил да направи изследване по въпроса. Той анализирал над 150 000 сънища в продължение на цели 30 години, пише Business Insider. Така съставил списък със сънищата, които най-често сънуват хората, и с тяхното значение. Ето кои са начело на списъка:

Откривате неизползвана стая. Какво означава: Стаите в една къща са олицетворение на различни аспекти на характера ви. Откриването на неизползвано помещение означава, че откривате или сте напът да откриете неподозиран ваш талант.

Шофирате или се возите в превозно средство, което е извън контрол. Какво означава: Колата е способността ви да постигате последователен прогрес към дадена цел. Това, че е неуправляема, означава, че чувствате, че нямате достатъчен контрол над събитията в живота си.

Падате. Какво означава: Държите се прекалено здраво за нещо в живота си. Трябва да се отпуснете.

Летите. Какво означава: Освободили сте се от някакви обстоятелства, които са ви тежали в живота.

Явявате се неподготвени за изпит. Какво означава: Изпитите са начинът, по който определяме способността си да се справим с нещо, така че това значи, че сте много критични към решенията, които взимате.

Озовавате се голи на публично място. Какво означава: В момента сте в ситуация, която ви кара да се чувствате уязвими и притеснени.

Ходи ви се до тоалетна, а не можете да намерите такава. Какво означава: Има определени нужди в живота ви, които ви е трудно да удовлетворите и да изразите пред другите.

Зъбите ви падат. Какво означава: Зъбите символизират колко уверени и се чувстваме. Сънят означава, че нещо в ежедневието ви срива самочувствието ви.

Някой ви гони. Какво означава: Имате трудности, срещу които трябва да се изправите, но не знаете как.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.