Парфюм за душата: Честота на спокойствието


Парфюм за душата: Честота на спокойствието
Снимка: Личен архив

Приемането на пълна отговорност за моите собствени действия е това, което отваря вратите на честотата на спокойствието и истинското приемане.

Уча се, че и у мен вече съществува майсторството - което е у всички ни и от което по някакъв начин все опитваме да се скрием... Затова поддържам практиките си, за да мога да се виждам ясно, да се ориентирам правилно във всичко, което Е около мен и да се балансирам.

Най-доброто място да срещнем себе си е там - в сладката тишина.

Нежност. Състрадание. Подхранване. Милост. Блясък. Прошка. Изцеление. Свобода. Смирение. Магия. Любов.

Това са част от любимите ми думи. В тях са въплътени и едни от най-дълбоките ми философии и ръководни идеали, които се старая да споделям с всички около себе си, докато съм тук на тази земя.

С щастливи практики поддържам магията в ежедневието си. Помага ми да съм отворена и освободена за всичко хубаво.

Чрез тях създавам пространство за щастието, което каня в живота си и давам сигнали, че приемам възможността то да се случва.

Има много начини да създавам благотворна среда около себе си. В претоварените с работа и задачи периоди, стимулирам чувството си за почивка и релакс – с музика, изкуство, разходки сред природата.

Кои са твоите начини?

 

Автор: Юлия Атанасова

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама