Тези знаци издават, че се справяте по-добре, отколкото предполагате


Тези знаци издават, че се справяте по-добре, отколкото предполагате
Снимка: iStock/Guliver

Забелязали ли сте как много често, дори всичко да е наред, сякаш не се чувствате напълно щастливи. Това се случва на всеки и може лесно да бъде преодоляно.

Ако се съмнявате, че не се справяте добре с живота си и той не е това, което трябва да бъде, просто се успокойте. Уверяваме ви, че не е така. Трябва да повярвате в това, за да започнете да се чувствате удовлетворени от това, което имате. За да ви убедим в това, сме подготвили няколко знака, които доказват, че живеете точно така, както трябва. Ето ги и тях:

1. Съмнявате се в себе си 

Това означава, че можете да израствате още и да надграждате себе си. Всъщност, дори най-успешните хора се съмняват в себе си и в решенията, които взимат.

2. Имате приятели, на които можете да разчитате 

Техният брой няма никакво значение. Достатъчно е да имате 2-3 верни приятели, които са до вас в трудните ви моменти. Това са хора, които ви носят щастие и не ви съдят. Времето, прекарано с тях, винаги е забавно и приятно.

3. Променили сте се 

Помислете добре за човека, който сте били преди една година. Променили ли сте се? Сигурни сме, че това се е случило, защото е почти неизбежно. Означава, че всеки ден израствате и се развивате. Направете списък с нещата, които са се променили през последната година. Ще ви се отрази наистина добре.

4. Имате време за почивка

Имате свободно време, което посвещавате на дейностите, които ви носят удоволствие. Дори това да не се случва често, важното е, че все пак успявате да се поглезите.

5. Преживели сте раздели 

Успели сте да се откъснете от мисълта за бившия приятел и сте приели факта, че ще намерите по-подходящ човек за вас. Разделите са доста трудни, но ако сте преминали през този тежък период, можете да бъдете горди със себе си.

6. Грижите се за себе си 

Намирате време за себе си, дори понякога се глезите. Спите достатъчно, храните се здравословно, прекарвате време с близките си и всичко това ви прави щастливи.

7. Имате цел 

Знаете, че няма да е лесно и че ще трябва да преминете през множество препятствия, но въпреки това не се отказвате от мечтата си. Работите здраво и с малки стъпки достигате до нея.

8. Не се отказвате, когато срещате трудности 

Независимо какво се случва в живота ви, не бихте се отказали от мечтите си за нищо на света. Вярвате, че ще успеете и се борите със зъби и нокти.

9. Имате достатъчно средства

В дома ви винаги има храна и не се притеснявате, че ще останете гладни. Успявате да платите сметките си със собствени средства и не се налага да търсите чужда помощ.

10. Имате работа 

Независимо какво работите, колко време ви отнема и каква е заплатата ви, това е сигурен доход, който ви гарантира, че ще имате храна в хладилника, ще платите сметките си и дори е възможно да ви останат пари, с които можете да си купите нещо не чак толкова нужно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама