Вдъхновяващи цитати на Моника Белучи


Вдъхновяващи цитати на Моника Белучи
Снимка: Getty Images/Guliver

Моника Белучи е въплъщение на истинската жена – пищна, страстна, силна, харизматична, независима, която не се страхува да казва това, което мисли. Въпреки че италианската актриса е вече на 49 години, тя все още е блян за много мъже.

Моника е модел за подражание на жени от цял свят, които искат поне малко да приличат на знойната красавица. И тъй като ние също сме й почитатели, решихме да съберем на едно място едни от най-любимите ни цитати на италианската актриса.

"Около мен е пълно с жени... Прекалено много жени и много мъже. Обожавам жените. Умните жени са невероятни. Смятам, че са по-интересни от мъжете."

"Малко дете има хубава кукла. Детето обича куклата, но иска да я счупи, за да види какво има вътре. Ние сме същите."

"Чувствам се приятно и наясно със себе си, но не защото съм красива."

"Всичко е въпрос на любов. Тя е това, което те прави щастлив с теб самия."

"Когато правим грешки или дори когато вършим неща, от които после се срамуваме, в крайна сметка се научаваме на съчувствие, на прошка – към себе си и към другите."

"Всяка диета граничи с мазохизма!"

Моника Белучи

"Познавам много красиви хора, които живеят ужасно. Чувстват се толкова некомфортно в кожата си. Да си наясно със себе си не е свързано с това как изглеждаш, а как се чувстваш."

"Остаряването е невероятно. Харесва ми. Страхуваш се по-малко, губиш естествената си хубост от младостта, но остава нещо много интересно."

"Любовта не си отива, тя се променя.“

"Животът ми откри други неща. Успях да се измъкна от черупката на красотата. Трябва да съм готова да приема, че тя отминава. Помага ми фактът, че имам деца. Искам да бъда жена, която се чувства добре в кожата си с напредването на възрастта."

"Можеш да изпиташ страст и към най-лошия мъж, който си срещала някога. Но това няма нищо общо с по-дълбоката връзка. В нея страстта остава, но по-важни са други неща."

"Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама