Аз никога не съм била идеална, но винаги съм била себе си


Аз никога не съм била идеална, но винаги съм била себе си
Снимка: iStock/Guliver

Намирането на любов е трудно, когато всеки търси съвършенство. От време на време някой ми казва, че съм невероятна, перфектна, всичко, което трябва да бъде една жена, но нещо ми липсва. Разбира се, идеални хора няма! Може да не съм перфектна, но винаги съм била истинска. С хората, които са идвали и са си отивали от живота ми. Винаги съм била искрена, истинска и откровена. Не, не съм перфектна, но не спирам да работя върху себе си и да ставам все по-добра.

Не, не съм перфектна, но винаги работя върху себе си.

Не винаги ще отговарям на всички стандарти, но винаги ще се надграждам и намирам начини да ставам по-добра. Но и правя много грешки, защото съм само човек. Аз притежавам своите недостатъци и винаги се стремя да бъда по-добра, дори ако това означава, че ще бъда сама.

Приемам моите слабости, защото това съм аз. Ако не ме харесвате такава, може да си вървите!

Аз ще притежавам всяка вина и ще прегърна всяка част от себе си, която не работи гладко, защото знам, че предизвикателствата в живота само ме правят по-силна. Никога няма да бъда перфектна, но колкото повече някой почувства несъвършенствата ми, толкова повече слабостите ми се превръщат в силни страни, защото се научавам да приемам по-добре себе си.

Понякога ще казвам глупави неща, но това е, защото съм просто човек.

Не винаги ще казвам правилните неща, а понякога може да се държа глупаво и да говоря без да мисля. Може да нараня нечии чувства или да убия някое его, но винаги ще се извинявам и ще се уча от грешките си. Ще съжалявам, че не съм идеалната жена, на която се надявахте, но ще се гордея с факта, че съм истинска и че въпреки че прецаквам нещата от време на време, се опитвам следващия път да се справя по-добре.

Никога няма да се откажа, независимо колко пъти се провалям, защото знам, че в крайна сметка някой ще ме приеме и ще се включи в истинската ми същност, дори и в моите недостатъци. Аз не съм перфектна. Не съм всичко, за което си мечтаеш, но съм истинска и ще дам всичко, за човека, който ме приеме такава. Радвам се, че имам недостатъци, защото точно това ме прави произведение на изкуството. Дори и най-съвършените картини могат да имат недостатъци и въпреки всичко да се прекрасни за някой. Понякога шедьоврите са в истинските цветове и несъответствията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама