Безплатна лекция на ТЕС терапевта Шарън Кинг за процеса на раждане


Безплатна лекция на ТЕС терапевта Шарън Кинг за процеса на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Международният лектор по ТЕС, Пренареждане на Матрицата и експерт по родилната травма- Шарън Кинг, идва в България по покана на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология) и Център за здраве и образование "Едикта" във връзка с издаването на книгата й "Излекувай раждането, излекувай живота си" на български език. В същото време г-жа Кинг ще направи безплатна демонстрация на метода Пренареждането на Матрицата на раждането за широка аудитория. Събитието ще се състои на 21 март 2019 г в Парк-хотел Москва.

Шарън Кинг е преподавател по енергийна психология и изследовател на раждането в периода на пренаталното развитие на ембриона, процеса на раждане и ефектът му върху развитието на детето. Създател е и преподавател на протокола Пренареждане на Матрицата на раждането, част от едноименния метод, набрал популярност в последните години. Той е дълбоко трансформиращо продължение на доказалата своята ефективност Техника за емоционална свобода (ТЕС). Известна още като "Мама Кинг", Шарън е помогнала на много жени да се сдобият с мечтаната рожба.

Основната й концепция е, че процесът на бременност и раждане е изключително важен за развитието на човека във всички аспекти от живота и за това как възприема заобикалящата го среда. Бебетата са съзнателни същества, които още преди да се родят получават информация за света около тях и формират убеждения на база на всичко, което възприемат чрез майката. Всеки стрес, всяка травма, която майката преживява, се разбира от нероденото бебе. Бебето запечатва тази информация и я използва, за да се адаптира към средата, в която идва – дали е безопасна или опасна, любяща или враждебена.

С Пренареждане на Матрицата на раждането клиентите могат да се върнат в утробата и да променят процеса на раждането си, което ще доведе до промяна на енергията, настроението и усещането за благополучие в настоящето. Зачатието, времето, прекарано в утробата, раждането и първите 6 години са от решаващо значение, а също и как системата от вярвания е възникнала точно тогава. Изумително е, че след сеансите с Шарън Кинг много хора припомнят раждането си и успяват да постигнат невероятна промяна в живота си.

Тази демонстрация е за тези, които искат да научат повече за освобождаването на подсъзнателните спомени за зачатието, времето в утробата, раждането и най-ранните години, както и за всякакви травми свързани с раждането:

Страх от раждане и усложнения при раждането;

Травматично раждане;

Подтиснати спомени за травматично раждане;

Осиновяване;

Трудности при забременяване;

Спонтанни аборти и загуба на бебе (близнак, новородено);

За нормално раждане след секцио;

Изправяне на седалищно разположено бебе;

Следродилна депресия;

Нежелани бебета, аборти;

Оцеляване след нежелана бременост;

Усложнения при бременност;

Грубо отношение по време на раждане.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама