Дневен хороскоп


Дневен хороскоп

Трябва да бъдем по-смели, защото животът обича смелите и дава шанс на тези, които умеят да взимат с пълни шепи. Научете какво ви чака днес, от какво трябва да се пазите и пред какви избори ще сте поставени. Бъдете разумни!

Дневен хороскоп за Овен

Хората днес ще приемат думите ви прекалено близо до сърцето си. Затова е добре да се опитате да сте по-внимателни в изказа си. Опитайте се да си представите, че тези думи някой ги казва на вас.

Дневен хороскоп за Телец

Едно желание за промяна отдавна ви тормози. Вместо у вас да нараства недоволството и да си го изкарвате на околните, бъдете честни със себе си и започнете да действате. В противен случай може да се сърдите единствено на себе си.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще трябва да се вслушате в думите на другите. Колкото и да ви не ви се иска именно в тях ще се крият отговорите на много важни въпроси. Напълно възможно е чутото да не ви хареса, но това е ваш проблем.

Дневен хороскоп за Рак

Днес не стойте на страна. Бидейки в центъра на събитията, дори без да сте участник ще разберете много неща, които ще са полезни за вас. Бъдете внимателни със застудяването. Възможни да простуди.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес не оставайте вкъщи. Вечерта задължително излезте сред хора, много хора. Може да смените няколко заведения. Сега ви е паднало. Ще спечелите много нови приятели и нови впечатления.

Дневен хороскоп за Дева

Днес обърнете повече внимание на детето ви. Началото на учебната година винаги е стресиращо и за него и за вас. Не се втурвайте във всяка извънкласна дейност, която ви хрумне. Преценете добре възможностите си.

Дневен хороскоп за Везни

Никога не знаем дали едно решение е правилно. Това показва само времето. Истината е, че обстоятелствата ви притискат и сте длъжни да действате. Иначе винаги има за какво да се съжалява.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес не бъдете вечната опозиция. Всъщност може и да бъдете, но освен моментното наслаждение това няма да ви донесе друго. А е добре да се мисли за бъдещите последици, понякога.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще имате ентусиазъм за 10-на. Къде обаче да го насочите ще ви  е трудно да решите. Започнете с основната ви дейност – учение или работа и няма да сбъркате.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ще получите новина. Не самата тя обаче ще е толкова важна, колкото начинът, по който ще я научите. Спокойно може да игнорирате устните съобщения, но на писмените бележки обърнете особено внимание.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес не се борете с чувствата ви. Няма смисъл, така или иначе ще ви завладеят изцяло. Ако обаче се изправите срещу тях ще се справите, а няма да им се дадете.

Дневен хороскоп за Риби

Ако днес поканите гости или самите вие бъдете такива, съвсем няма да ви е скучно. Не си отказвайте тези контакти и  забавления. Имате нужда от тях, а околните – от вашата незаменима компания.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама