Дневен хороскоп за сряда 16.12


Дневен хороскоп за сряда 16.12

Последните седмици на годината са решителни за много от зодиите и ще ви се наложи да вземете някои много важни решения, които ще рефлектират на следващата година. Мислете и решавайте разумно.

Дневен хороскоп за Овен

Днес е ден за творчество. Рисувайте, пейте, пишете стихове.  Независимо дали смятате, че имате талант или не. Душата ви има нужда от този вид занимания. Не забравяйте да изключите телефона си и да си пуснете приятна музика.

Дневен хороскоп за Телец

Днес ще имате съдбоносна среща. От случилото се може да се случи сериозна промяна в личния ви живот. Най-важното е да реагирате адекватно – и според желанието на сърцето ви, и спрямо реалността, в която живеете.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес си струва да се замислите за вечните неща. Това може да ви помогне да внесете промяна в принципите ви. Особено когато виждате, че не действат. Светът се променя, а вие живеете в него.

Дневен хороскоп за Рак

Днес най-интересното от деня ще се случи точно, когато най-малко го очаквате. Може би вече всички ще спят. Дръжте телефона до себе си. Нощта ще е вашето време.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес ще сте склонни да драматизирате излишно. Всъщност това действие винаги е излишно извън театралната сцена. Ако нещо не ви устройва бъдете честни и си го признайте. Ако е нужно поговорете  и с половинката ви, но без нерви.

Дневен хороскоп за Дева

Днес приспете звяра у себе си още преди да се събуди. Очаква ви прекрасен ден и няма да го разваляте, заради някакви ваши несъвършенства, които сте решили да покажете на целия свят. Усмихнете се, облечете се, излезте  и покорете света!

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще ви се наложи да си спомните каква точно е разликата между приятелството и любовта. Понякога може да се комбинират, но не и насила да се търси любов в приятелството. Бъдете внимателни в тези отношения.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес е ден, в който ще ви върви в приключването на стари дела. Същото се отнася и за отношенията. Ако до скоро не ви е стискало да приключите отношенията си с някого днес ще имате необходимия кураж.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес ще отдадете прекалено много чувства и сили за хора, които изобщо не са ви толкова близки. Това е абсурдно и абсолютно ненужно. Тази енергия, насочете към близките ви, които действително имат нужда от нея.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес половинката ви ще има неимоверна нужда от вниманието и грижите ви. Не пренебрегвайте това. Моментът е важен за него или за нея. В противен случай може да се научи да се оправя сам, а тогава защо сте му вие?

Дневен хороскоп за Водолей

Днес може да ви се стори, че отношенията с любимия ви човек са се изчерпали. Истината е, че покрай празниците хората се изнервят заради ненужни притеснения и излишни дейности. Опитайте се да се абстрахирате от тях и да погледнете дали наистина не е в това проблема.

Дневен хороскоп за Риби

Нека очите ви поемат колко се може от красотата на днешния ден. Ще имате много поводи за това. Половинката ви ще ви зарадва с неочакван жест или подарък.  Опитайте се да засвидетелствате нужното уважение към направеното усилие.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама