Как да извлечем полза от Супер Луната


Как да извлечем полза от Супер Луната
Снимка: iStock/Guliver

Днес протича последното суперлуние за тази година. По време на пълнолуние всички системи в организма и вътрешните преживявания се активизират и затова възприемаме всичко, което се случва около нас, много по-остро. Хората понасят пълнолунието по различен начин, но всички биха могли да го използват в своя полза.

Пред нас ще изникне необходимостта от това да се научим да различаваме задачите, които действително изискват по-задълбочено разглеждане и да не отвличаме вниманието си с незначителни детайли, за да не пропуснем главното.

Най-чувствителни към днешното пълнолуние ще бъдат хората от знаците Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Например, ако ви е трудно да владеете емоциите си може да използвате това, за да се обясните в любов на половинката си, вместо да му вдигнете скандал. Другите най-добри неща, които може да направите са следните:

Общувайте!

Това е прекрасно време да си кажете всичко, което ви е на сърцето или ви се е струпало в душата. Социалните ви навици достига пика си сега, благодарение на факта, че пълнолунието се случва в знака Близнаци.

Самоизразявайте се!

Общуването не е само речта. Позволете на постъпките, маниерите и поведението ви да кажат повече за вас, но не бъдете прекалено напористи и агресивни – в този ден и най-малкият намек може да има изключително силно въздействие.

Не преминавате на тъмната страна!

Останете позитивни и запазете баланса във всичко. Близнаците са двойнствен знак, затова бъдете внимателни. Поставете си за цел да сте честни, справедливи и последователни и няма да съжалявате!

Бъдете внимателни!

Внимавайте не само да постъпките си, но и за думите. Тъй като по време на пълнолуние общуването има особено важна роля, вас ви очакват много разговори, които в един момент може да се обърнат в неочаквана посока. Опитайте се да избягвате скандалите, споровете и сплетните, защото има голяма вероятност да се стигне до обиди.

Пълнолунието ни помага да завършим нещата, като се освободим място за нови възможности. Следващите две седмици за подходящи за приключването на различни дела, отказ от вредните навици. Възползвайте се от периода, за да направите място на новото, което навлиза в живота ви. Пуснете да си отиде всичко, което се е изчерпало.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама