Каква жена си според стар народен хороскоп


Каква жена си според стар народен хороскоп

Жените и пъстрата ни същност - необятна е! Всички ние си приличаме и се различаваме по много неща. Магията е в това всяка от нас да открие зрънцето у себе си, която я прави единствена. Този стар народен хороскоп разкрива добре същността ни според сезона, в който сме родени.

Пролет (нежните създания)

Жените родени през пролетта са нежни създания и даряват с любов хората около себе си. Имат обаче черти в характера си, които са истинска мистерия за противоположния пол. Една от тях е, че когато са сърдити - стават люти като мартенското време. Когато бурята отмине, отново стават любящите създания, които са в същността си. Дарени са с особен дух и знаят какво значат трудностите - справят се с всяка една от тях.

Лято (огнени жени)

Истински огън, от които лесно можеш да се опариш, приближиш ли се по-близо... а това е неизбежно. Харизмата и вродения чар на жените, родени през лятото, пленяват мъжките сърца с лекота. Имат много големи любови в живота си, страстни, разрушаващи, но и даващи им необичайна сила. Летните моми знаят, че ако искат нещо, трябва да го постигнат сами. Наумят ли си го, ще го направят.

Есен (тихите, но дълбоки води)

Жените, които са родени през есента са по-непредвидими и от времето през октомври. Най-трудно е да плениш сърцето им. За целта трябва да имаш купища качества, умел подход и невероятно търпение, защото есените жени знаят добре цената си. Те притежават необикновена сила и мъдрост, с която помагат на хората около себе си. Умни са и това винаги ги извежда на първите места в живота.

Зима (дълбока сладост)

Жените, които са родени през най-студения сезон от годината по ирония са най-топли по душа. Истински женствени, добри и даряващи топлота. Това обаче не ги прави наивни. Отговарят подобаващо и на хората, които се опитват да си играят с добротата им. Зимните създания имат уникален чар и красота, която нито грима, нито дрехите могат да създадат. Като нарисувани са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама