Какво те чака днес според зодията


Какво те чака днес според зодията

Вторият ден от есента се очертава облачен, но пък слънчево ще ни е цял ден - заради хората, които обичаме, работата, която харесваме и всички изненади, които ни очакват. Екипът на iWoman ви пожелава хубав ден!

Дневен хороскоп за Овен

Съществува по-висок риск от респираторни заболявания, за това не правете компромиси с облеклото. При най-малкия сигнал, който ви дава организма ви – реагирайте. Не се разхождайте по тъмно, когато вече е студено.

Дневен хороскоп за Телец

Днес ще бъдете изкушени да се включите в приятно клюкарстване. Не го правете. Последиците няма да са безобидни и ще надминат очакванията ви. Просто спазвайте правилото да не се месите в чуждите работи, както вие не бихте искали да се месят във вашите.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес е възможно да ви мъчи главоболие. От кога не сте почивали и не сте се наспивали истински. Тези дни просто релаксирайте винаги, когато искате. И непременно забравете за компютъра, може да изключите и звука на телефона.

Дневен хороскоп за Рак

Днес не давайте обещания, за които просто няма да имате физическата възможност да изпълните. Най-добре бъдете искрени с партньора си. Помислете и дали бихте искали и могли да се промените толкова много, колкото се очаква от вас.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес насочете акцента в работата ви към по-активно сътрудничество с онези колеги, които са по-ниско поставени в йерархията. Понякога добрите отношения с тях са по-важни от тези с началниците. Проявете готовност за помощ и ще бъдете отблагодарени.

Дневен хороскоп за Дева

Днес не скръствайте ръце. Това е ден, в който активността ви в офиса ще е от голямо значение за вашата оценка от началството. Всичките ви пропуски във времето могат да бъдат заличени сега благодарение на усърдността ви! Успех!

Дневен хороскоп за Везни

В семейството ви предстои взимането на важно решение, а вие сте на различни мнения. Няма как единият да реши какво точно ще се прави, необходим е компромис. Следващият път другият ще отстъпи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Наскоро сте имали неприятни разговори с вашата половинка. В този ден ще може да си простите и да разберете, че тези несъгласия могат да бъдат изгладени и превърнати в градивен опит. Продължете заедно, все така, хванати за ръце.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес бъдете внимателни на работното си място. Някой прекалено много ви се възхищава и това е преминало в завист. Не се отпускайте дори пред колеги, които смятате за приятели от скоро. Вършете работата си и не ползвайте помощта на други.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес е крайно време да дадете знак, че сте забелязали усилията на партньора ви да ви покаже любовта си. Освен това ще е добре и да изразите някакъв вид благодарност или поне признание. Вечерта може да направите опит да внесете повече разнообразие в интимния ви живот.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес бъдете по-търпеливи и благосклонни към членовете на семейството си. Търпението е висша благодетел, която ни пази от провал и дава шанс да другия да се поправи. Позволено е да поглезите любимите си хора с малки подаръчета.

Дневен хороскоп за Риби

Днес подгответе дома си за гости. Ваши роднини или приятели от друг град ще имат нужда от гостоприемството ви. Не пестете сили за посрещането им. За да справите и финансово може да отделите повече време за търсенето на най-изгодното меню.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама