Лекуване на наследствени модели с Андрю Фретуел


Лекуване на наследствени модели с Андрю Фретуел
Снимка: Gene keys Bulgaria

Много култури притежават традиции, с които почитат предците си, но за да ги почетем изцяло, ние трябва да направим нещо повече от това просто да ги уважим и да почетем както техните добродетели, така и нещата, които не са довършили, а също и как всичко това влияе на настоящите ни житейски преживявания.

Кои са основните модели, които са носили нашите предци? А кои от тях сме си "взели" по наследствена линия? Можете да се потопите в дълбочина в тези въпроси на един уъркшоп от две вечери, организиран от Gene keys Bulgaria, с опитния лектор Андрю Фретуел.

Искате ли да получите яснота за моделите, които ни е писано да отработим в този живот, както и за главните уроци на душата ви? Ще си говорим за индивидуалното, за колективното, за прошката. Ще научим също и как да използваме някои простички, но силни практики от вътрешната алхимия за въплъщаване и дълбочинно излекуване.

Заповядайте на 18-19-ти април 2019 г., от 19 до 22 ч., в Център Мандала, гр София, бул. Мария Луиза 58, ет. 5.

За Андрю Фретуел:

Роден във Великобритания, като в ранните си години е бил професионаен музикант. На 21-годишна възраст е имал силно духовно изживяване, което изцяло е променило възприятието му за света.

Опитите да интегрира това преживяване в ежедневието си, са го довели до това да срещне различни учители и различни системи за саморазвитие.

През 1985 той среща основния си таоистки учител – майстора Мантак Чиа, от когото е получил Седемте алхимични формули на безсмъртието, предадени на Мантак Чиа от бретарианецът и таоистки отшелник One Cloud.

Докато учил с Мантак Чиа, Адрю осъзнал колко са важни физическите и емоционалните ни тела, тъй като те са съдове, в които навлизат най-високите вибрации на нашия дух. Тогава той започва да изучава в дълбочина Чи Ней Тсанг.

Чи ней Тсанг е много прост и същевременно задълбочен подход, който на първо място се фокусира върху безусловното докосване, изпълнено с подкрепа, насочено към коремната област и нервната система. Това докосване позволява на получателя да стане съзнателен за скритите емоционални натрупвания, които са първоизточника за всички симптоми.

Андрю, също така е основател и на WuJi Gong- A Worldwide Awakening. wuji-gong,org . Една организация с нестопанска цел, която вече е достигнала до 17 страни по света. WuJi Gong е много лесно за научаване, но изключително мощно знание, което произлиза от Ци Гун. Когато се практикува, то отваря пътя към У-Уей (действие чрез липса на действие)

През последните три години Андрю работи изключително активно за разпространението на ген ключовете в Европа. През това време той е изнесъл много лекции и е провел различни семинари и обучения свързани с мъдростта на ген ключовете. През септември 2014-та година той кани Ричард Ръд (създателя на ген ключовете) в Румъния, където провеждат семинар заедно.

За повече информация и записване: facebook.com/events/813028615747355/.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама