Обръщение към истинския мъж: Прави жената до себе си щастлива


Обръщение към истинския мъж: Прави жената до себе си щастлива

Подари й времето си и не се страхувай, че то ще е изгубено. Жените дават целия свят, ако мъжът до тях ги обича както обича се една жена. Тя не иска много и знае какво е най-ценното от всичко.

Обичай я внимателно, без въпроси и колебания. Дай й сигурност, когато плаче, когато е щастлива и когато не знае накъде да поеме. Бъди упората в живота й и знай, че тя ще ти отвърне с много повече.

Докосвай я нежно и я чуй, когато иска да ти каже нещо. Събуди се рано и направи от любимите й палачинки... дори веднъж, нека бъде от сърце. Купи й от любимите лалета и оставяй по едно всяка сутрин, преди да излезеш.

Понякога бъди твърд. Доказвай мъжката си сила, но само с думи и дела. Покажи й, че сърцето ти също има нужда да бъде закриляно, тя ще го прави по-добре от всеки друг на този свят.

Научи я да обича, ако се страхува и да мечтае, ако забравила е как. Научи я да танцува на бавни песни, да бъде търпелива, когато се налага и да сдържа сълзите си, когато трябва да е силна.

Бъди мъжът, за когото тя винаги е мечтала и това ще я превътне в жената, за която ти мечтаеш.

Не се страхувай от успехите й, не я спирай, ако виждаш, че тя ще стане по-добра от теб. Подкрепяй я така, както тя би подкрепила теб. Създайте си дом, подреждайте го заедно и пазете го така, както пазите сърцата си.

Обичай една жена, за да бъде винаги твоя. Разбирай я, за да бъде винаги щастлива. Дай и нежност, за да цъфти и не й пречи, когато й се лети.

Обичай я!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама