Опра Уинфри споделя мъдри и вдъхновяващи житейски уроци


 Опра Уинфри споделя мъдри и вдъхновяващи житейски уроци
Снимка: Getty Images/Guliver

Популярната телевизионна водеща Опра Уинфри споделя житейски уроци в книгата си "Какво знам със сигурност", която излиза на българския пазар на 12 декември.

В продължение на четиринадесет години Опра Уинфри списва месечната рубрика "Какво знам със сигурност" за нейното списание "О", където споделя мъдрите и вдъхновяващи житейски уроци, плод на многобройните й преживявания. Сега за пръв път тези откровения са преработени, допълнени и събрани в книга.

В нея Опра Уинфри говори за най-важните неща в живота - за радостта, издръжливостта, любовта, благодарността, шанса, силата, благоговението.

В "Какво знам със сигурност" има и доста биографични елементи. Опра Уинфри разказва за трудностите, през които е минала - за бедното, изпълнено с лишения и сексуално насилие детство, но само като аргумент, че силата да постигнем мечтите си се крие във всеки от нас.

"Всички сме уникални, трябва само да открием призванието си и да работим упорито, за да постигнем целите си. Ако не се отказваме от мечтите си, ако работим усърдно и вярваме в себе си, Вселената ще ни помогне в нашите начинания", смята авторката.

Опра Уинфри е влиятелна телевизионна водеща не само в Америка, но и в целия свят. В продължение на 25 години тя забавлява, просвещава и вдъхновява милиони зрители чрез Шоуто на Опра. Тя основава собствена телевизионна мрежа, става първата жена милиардер от афроамерикански произход, получава почетна степен от Харвардския университет и бива удостоена с "Президентския медал на свободата". Постиженията й като журналист и филантроп я нареждат сред най-уважаваните и харесвани обществени личности днес.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама