Понеделнишки хороскоп


Понеделнишки хороскоп

Нова седмица - нов късмет! Надяваме се тя да бъде успешна, позитивна и дъждът да не помрачава настроението ви. Приготвили сме ви хороскопа за деня, приятно четене и хубав ден!

Дневен хороскоп за Овен

Бъдете внимателни към това, което ви казват днес. Може да ви се струват празни приказки, но няма да е така. В най-безобидните думи ще откриете много важна за вас информация. Освен това обърнете внимание и на интонацията и на езика на тялото на говорещия.

Дневен хороскоп за Телец

Днес най-добре стойте настрана и изберете ролята на наблюдател. Дори да знаете, че в общуването с другите ще можете да се изявите, точно сега нямате нужда от това. Спокойствието ще ви даде много повече.

(Прочетете и СЕДМИЧНИЯ си хороскоп - ТУК :)

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес е много важно да сте дискретни. Ще ви се иска да се похвалите, но най-добре не споделяйте тайните си. Има и други теми за разговор, които може да поддържате.

Дневен хороскоп за Рак

Днес си изберете една единствена дейност, в която да се потопите изцяло. Бъдете слепи и глухи за всичко останало. Така действително ще ви е най-добре и ще сте максимално ефективни.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес в деня ви ще нахлуе спомен от миналото. Ако срещнете стар познат, опитайте се да се усмихнете, независимо какво е било. Важното е да се продължи с усмивка напред.

Дневен хороскоп за Дева

Денят не обещава кой знае какви събития и постижения. Причината не е във вас, но няма смисъл да драпате. Е, няма да сте особено доволни, но пък нищо лошо няма да се случи.

Дневен хороскоп за Везни

Днес е ден, в който вашата главна задача ще бъде да откриете красотата около себе си.  Тя съвсем не е малко, просто трябва да освободите сетивата си и да си позволите да се отпуснете.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес всичко, което чуете по-скоро си го представете с обратното значение, а най-добре нищо не си мислете и най-вече – не предприемайте действия спрямо чутото. Все пак може да запомните какво точно са ви казали, за да ди направите изводите за по-късно.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес дяволът във вас ще поиска да се прояви като ви покаже като един злопаметен човек. Вие обаче няма да му позволите, просто не сте такива. Имате железни нерви и добро сърце.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес е понеделник, но звездите ви съветват да не се захващате с нови дела. Огледайте се около себе си – със сигурност е останало нещо недовършено от миналата седмица.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес е ден, в който ще спечелите нов приятел. Да, познавате се от скоро, но какво значение има това, когато хората си пасват и се разбират с половин дума.

Дневен хороскоп за Риби

Днес не очаквайте всички да припаднат от възхищение през вас. Бъдете по-скромни и тихи и така наистина ще предизвикате симпатии. Но пък никой не е длъжен да ви се възхищава непрекъснато.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама