Повярвайте ни, много скоро ще бъдете щастливи


Повярвайте ни, много скоро ще бъдете щастливи
Снимка: iStock/Guliver

След дъжда винаги изгрява слънце. Повярвайте ни, когато ви казваме, че идва и вашето време. Трудно ли ви е да повярвате в това?

Знаем, че мислите, че тежките дни никога няма да свършат. Знаем, че хоризонтът ви е мъглив и неясен. Мислите, че вашето страдание никога няма да отмине. Мислите, че острата болка в гърдите ви ще бъде там завинаги... Грешите.

Слънцето изгрява след всяка буря. Просто трябва да държите очите си отворени, в противен случай ще го пропуснете.

Депресията и безпокойството засега са центърът на вашата вселена. Ставането от леглото сутрин ще бъде бреме за известно време. Излизането сред хора с фалшива усмивка на лицето ви ще бъде това, с което трябва да се справите още малко. Но ще дойде време, когато всяко едно от тези неща ще бъде в миналото. Обещаваме ви това. Обещаваме ви, идва и вашето време. Скоро ще бъдете щастливи!

Трябва да научите урока си по трудния начин. Но... Когато човек удари дъното, няма къде да отиде, освен да се изкачи нагоре. Нещата не могат да станат по-лоши за вас в момента. Така че всеки малък успех, който постигнете, ще ви се струва огромен. Всяка малка стъпка, която предприемете, ще бъде гигантски скок за вас. Единственото нещо, което ви липсва в момента, е мотивацията и волята да се издигнете над своите неуспехи.

Повярвайте ни, когато ви казваме, че идва вашето време. Това е най-трудната и най-дългата част от пътуването към щастието. Когато сте лишени от всичко и нямате причина да се биете, защото всичко, което докоснете, се разпада, не искате да продължавате да се опитвате. Всеки следващ провал ви удря още по-силно. Но трябва да се борите, защото никога не знаете кой от следващите ви ходове ще бъде печеливш.

Имайте вяра. Уверете се, че вярата никога не ви напуска.

Ако не се чувствате добре на мястото, на което сте в момента, или ако не се чувствате комфортно около хората, с които сте, обърнете тази житейска ситуация. Избягвайте всичко, което ви прави нещастни. Живейте така, както ви харесва.

НЕЩАТА, КОИТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ, ДОКАТО СТЕ МЛАДИ

Повярвайте ни, когато ви казваме, че идва вашето време!

Време е да обърнете живота си. Вземете мерки и за начало спрете да плачете и да съжалявате себе си. Започнете да правите промени. Започнете да се доверявате на себе си и имайте вяра, че предстои по-добро време.

Търсете щастие вместо съвършенство. Не е нужно нещо да е перфектно, за да ви направи щастливи. Важното е да го правите от сърце.

Тогава ще дойде времето ви и ще бъдете най-щастливият човек. Ще си спомните цялата болка, през която сте преминали. Ще си спомните чакането и ще си струва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама