Позволено ви е...


Позволено ви е...
Снимка: iStock/Guliver

"Ако се окажете в грешната история, напуснете." Мо Уилямс

Позволено ви е да напуснете всяка история, в която не намирате себе си и не обичате себе си.

Позволено ви е да напуснете град, който заглушава вашата светлина, вместо да я кара да свети по-ярко, да си стегнете целия багаж и да започнете отначало някъде другаде и да преосмислите смисъла на живота си.

Позволено ви е да напуснете работата, която мразите, дори целият свят да ви казва да не го правите. Позволено ви е да търсите нещо, което ви кара да очаквате с нетърпение утрешния ден.

Позволено ви е да си тръгнете от някого, когото обичате, ако той се отнася зле с вас, защото трябва да поставяте себе си на първо място. Позволено ви е да си тръгнете, когато сте опитвали отново и отново, но нищо не се е променило.

Позволено ви е да оставите токсичните си приятели, да се обградите с любов и хора, които ви окуражават и ценят. Позволено ви е да изберете правилната енергия, от която имате нужда в живота си.

Позволено ви е да си простите за най-големите и най-малките грешки. Позволено ви е да бъдете мили със себе си, да се гледате в огледалото и всъщност да харесвате човека, когото виждате отсреща.

Позволено ви е да се освободите от собствените си очаквания.

Често гледаме на напускането като лошо нещо или го асоциираме с отказване, но понякога това е най-доброто нещо, което можем да направим за себе си.

Напускането ни позволява да сменим посоката, да започнем отначало, да преоткрием себе си и света. Тръгването понякога ни спасява от това да сме заклещени на грешното място с грешните хора. 

Напускането отваря нова врата пред промяната, растежа, възможностите и спасението.

Винаги имате избора да си тръгнете, докато не намерите място, където принадлежите и сте щастливи.

Дори ви е позволено да оставите в миналото старото си аз, за да открието новата си същност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама