Предай слънце нататък: За Съни!


Предай слънце нататък: За Съни!

Станислава Асенова почина след като пиян таксиметров шофьор се вряза в спирка на бул. "Цариградско шосе" на 11 юли. На 14 юли в небето полетяха китайски фенери с послания към Съни. Тогава близки и приятели изпратиха слънчевото момиче и си обещаха да осъществят мечтите й.

"Предай СЛЪНЦЕ нататък" е инициатива на изгубилите Съни нейни колеги и приятели. Те създадоха страница във Facebook, която вече е харесана от близо 5000 потребители.

 

Ето и какво пишат близките й:

"Искаме този случай да получи възможно най- голяма гласност и отзвук. Всички трябва да разберем в какъв абсурд живеем и не да се крием в болката си, а да направим всичко, което е по силите ни за да променим нещата. Това беше нейното най - силно желание. Светът не е зъл заради злите хора, а заради добрите, които гледат и не правят нищо по въпроса. Ще положим ИЗВЪНЗЕМНИ усилия и това няма да бъде поредния случай, който ще отшуми! Не извръщайте глава. ОТВОРЕТЕ ШИРОКО ОЧИТЕ СИ !

Предайте СЛЪНЦЕ нататък ! Кажете на всичките си приятели и нека те да разкажат на техните !Благодарим ви искрено!

Тя искаше слънце, промяна и доброта! Тя вярваше, че има начин всички тези абсурди да спрат! Нека всеки един от нас го направи! Нека всеки един помисли какво е неговото виждане за по-добър свят и даде частица от себе си, за да го постигне! Заедно можем повече! За един по-добър свят!"

ПРЕДАЙ НАТАТЪК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама