Щастлива съм, че съм жена, защото...


Щастлива съм, че съм жена, защото...
Снимка: iStock/Guliver

Жена съм!

Крехка, нежна, ала готова да понесе и най-големите трудности и неволи.

Щастлива съм, че съм жена! Всеки мога да покоря само с усмивка, а когато заплача, светът ще заплаче с мен. Горда съм, че съм жена! Борбена, непокорна, силна, истинска, добра!

 

Щастлива съм, че съм жена, защото мога да показвам слабост.

И това не само не е проблем, но дори се харесва на мъжете, така те могат да покажат своята сила. Няма нищо лошо да си слабият пол и понякога да се оставиш в ръцете на мъжа, да се почувстваш жена – нежна, крехка, чувствена.

 

Щастлива съм, че съм жена, защото мога да бъда ухажвана и спечелена.

Нима има жена, която да не обича комплименти, цветя, подаръци? Колко е хубаво, когато видиш, че някой те желае, че иска да спечели вниманието или сърцето ти. Някой да те ухажва, да се бори за теб, да прави всичко, само за да види усмивката ти.

 

Щастлива съм, че съм жена, защото мога да бъда силна и самостоятелна.

Не момиченце, а жена. Жена, която може да се справя сама, да се грижи за себе си, която може да се бори, да преследва целите си, да сбъдва мечтите си!

 

Щастлива съм, че съм жена, защото мога да дам живот.

Нима има нещо по-прекрасно и ценно на този свят, от това да държиш собствената си рожба в ръцете си. Да знаеш, че си дала живот, че ще отгледаш живот, че ще го направиш човек! Да, определено за това си струва да живееш!

 

Щастлива съм, че съм жена, защото мога да показвам чувствата си.

Когато ме наранят, мога да заплача, без да се притеснявам и срамувам. Когато ме направят щастлива, мога да се радвам от сърце. Когато ме предадат, мога да простя. А когато ме обичат, мога да обичам два пъти повече, да дам сърцето и душата си, живота си дори!

Такива сме си ние жените - чувствени и чувствителни, добри и лоши, инстинктивни и смели. Жените раждаме - даваме живот, отглеждаме, даваме на света един човек, който ще се бори, който ще живее, който ще ни накара да се гордеем.

Жените - правим всичко за хората до нас. За нашите деца и любими на всичко сме готови!

Грижим се, обичаме, вярваме, плачем, страдаме. 

Щастлива съм, че съм жена!

Горда съм с това!

Честит Международен ден на жената, мили дами!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама