Свеж хороскоп за понеделник


Свеж хороскоп за понеделник

Нова седмица, нов късмет. Не гледайте на понеделник като на лош първи работен ден след уикенда, а като на свежо начало на нова и вълнуваща седмица. Все пак от нас зависи да направим дните си различни, а ето и какво ни чака до края на деня.

Дневен хороскоп за Овен

Първият ден от седмица ще е много успешен в професионално отношение. В офиса ще сте направо незаменими. Това, обаче, че повлече след себе си опасността да бъдете натоварени с всички най-отговорни задачи, защото сте незаменими!

Дневен хороскоп за Телец

Работете си тихо и спокойно, без много, много да обяснявате какво точно целите. Именно тази тактика ще ви доведе до успех. В личен план ви очакват доста приятни моменти, при това, когато най-малко ги очаквате.

Дневен хороскоп за Близнаци

Това, което ще е вашето предимство през днес са усвоените ви през години навици с щипка дисциплина. Ще ви се иска да хванете повече настроение от последните летни дни, но обстоятелствата, ще изискват друго от вас и това ще ви направи раздразнителни през първите два дни от седмицата.

Дневен хороскоп за Рак

Днес се подгответе да направите някои жертви. Те ще са за ваше добро, а и вие самите ще го осъзнавате. Ще ви се наложи да посветите цялото си време и сили на работата си, но резултатите ще са повече от впечатляващи.

Дневен хороскоп за Лъв

Това, от което ще имате нужда най-много сега  е свободата! Никой не може да ви упрекне в това, колкото и да е неприятно желанието ви за някои хора около вас.

Дневен хороскоп за Везни

Днес не се разделяйте с тефтера и химикалката, дори когато спите. Невероятните идеи ще се пръкват във всеки един момент и не си мислете, че ще запомните всичко. Затова – записвайте!

Дневен хороскоп за Скорпион

Днешният ден няма да е един от най-лесните в емоционално отношение. Една сива и тежка меланхолия ще се опита да ви захлупи, лятното слънце, обаче все още грее и ще успее да се прокрадне светъл лъч към вас.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес най-важното за вас ще бъде да запазите спокойствието и увереността в собствените ви сили. Благодарение на настойчивостта и самоотдаването ви професионалните ви качества ще се развият и това ще направи впечатление на мнозина.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес запретнете ръкави и действайте. Сами или със свои колеги и съмишленици ще можете да преместите планини. Ще притежавате комбинацията от остър ум и бързина на действия, както и намирането на оптималното решение. Не бива да пропускате този момент.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес ще се разкъсвате между решаването на вашите лични проблеми и тези на приятелите ви. Сякаш всички точно сега са сетили да търсят решение на важните въпроси.

Дневен хороскоп за Риби

Днес ще сте черните овце на Зодиака. Сякаш целият свят се е наговорил да е срещу вас. Идеите ви ще се струват прекалено странни на останалите, затова си ги запазете за себе си и кротувайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама