Тези думи на Киану Рийвс ще ви накарат да се замислите


Тези думи на Киану Рийвс ще ви накарат да се замислите

Искаме да сме щастливи и удовлетворени от живота, но много често ние самите се саботираме. Киану Рийвс е един от най-известните актьори, а тези негови силни думи със сигурност ще ви накарат да се замислите.

"Виждате ли хората зад мен? Те бързат за работа, не обръщайки внимание на нищо. Понякога ние толкова много сме унесени в ежедневните си задължения, че забравяме да се насладим на красотата на живота. Ние сме като зомбита. Повдигнете очите си и извадете слушалките от ушите си.

Кажете “здравей” на някой, който виждате. Прегърнете някого, ако чувствате, че изпитва болка. Помогнете на някого. Всеки ден трябва да се живее така, сякаш е последният.

Хората не знаят нещо за мен: преди няколко години бях в депресия. Никога не казах за това на никого. Трябваше да намеря свой начин да я преодолея. Човекът, който не ми позволяваше да бъда щастлив – бях самият аз.

Всеки ден е ценен, и нека да се отнасяме така към него. Няма гаранция, че утре ще дойде, така че живейте днес! Надявам се да копирате това съобщение, за да разпространявате любовта в тези празнични дни." Киану Рийвс

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама