Тя е красива, но също така свирепа и смела


Тя е красива, но също така свирепа и смела
Снимка: Instagram The Atlas Of Beauty

Джанат Тхаер е млада и много красива жена, която също така може да ви набие. Тя живее в Багдад, столицата на Ирак, и се занимава с киокушин - стил в каратето, при който има пълен контакт.

Тхаер стана популярна в социалните мрежи, след като беше заснета от Миихаела Норок за проекта ѝ Atlas ot Beauty. В него фотографката разказва за вдъхновяващи жени от цял свят.

Тази "свирепа и смела" иракчанка решила да взeма уроци по самозащита, след като била нападната на улицата от крадец. Когато започнала да тренира, била заобиколена само от мъже, поради което баща ѝ първоначално бил против Джанат да се занимава с този спорт. Но тя била силно решена, затова с много упоритост и труд се превърнала в страхотен боец.

Тхаер често публикува снимки и кратки видеа в Instagram профила си, заради което много жени ѝ пишат, че искат да тръгнат по стъпките ѝ.

Днес Джанат има собствен клас по киокушин за жени.

"Бях очарована да участвам в един от курсовете. Видях свирепи жени с много различен произход, както консервативни, така и либерални, борещи се решително и обединени от амбиция да разрушат границите", сподели Миихаела Норок.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама