Това са трите зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст


Това са трите зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст
Снимка: iStock

Има жени, които са родени със способността не само да привличат мъжете, а също така да ги въртят на малкия си пръст. Те с лекота могат да замаят главата на по-силния пол и да получат всичко, което си пожелаят без усилия. Повечето от тези жени се забавляват с тази своя способност, затова мъжете трябва да са внимателни, ако намеренията им са сериозни. Тези жени могат да ги наранят, дори и без да осъзнават или искат. Така че разберете кои са трите зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст:

Телец

Въпреки че изглеждат много тихи и кротки, жените от зодия Телец крият в себе си много интересен характер, който смело използват срещу мъжете. Те са от скритите лимонки, както се казва и трябва да се внимава с тях. В началото изглежда много лесно да общуваш с тях и да привлечеш вниманието им, но в момента, в който нещата сякаш започнат да стават по-сериозни, те изчезват. Въртят мъжете на малкия си пръст и с лекота получават това, което пожелаят, защото кой може да откаже на тяхната нежност. Преди да завладеете сърцето на една жена Телец, трябва да запомните, че тя може да се опита да ви използва за някои неща, но ако сте търпеливи и грижовни към нея, може би наистина ще я накарате да се влюби.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ 5 ЗОДИИ НЕ МОГАТ ДА ЗАБРАВЯТ БИВШИЯ

Дева

Девите са истински изкусителки, които само с поглед завладяват мъжките сърца. Много често, обаче, те просто си играят с мъжа до себе си и го използват, за да получат нещата, които искат, включително и внимание. Те винаги искат да са харесвани и ухажвани, но много често, когато нещата станат сериозни, си тръгват без да кажат думичка. Жените от зодия Дева имат много атрактивна външност, умни са и знаят как да получат всеки мъж, който пожелаят. Именно затова те са много добри в игрите, свързани с мъжете и знаят как да ги използват. Внимавайте да не хлътнете прекалено много и да бъдете изпързаляни от жена. 

Скорпион

Жените от тази зодия винаги знаят какво да кажат и как да приковат вниманието към себе си. Те са много добри в любовните игрички и мъжете лесно хлътват по тях. В началото някои представителки от тази зодия могат да проявят силен интерес към мъжете, но бързо губят такъв, точно когато отсреща започнат да им отвръщат. Ако искате да привлечете такава жена, не трябва да показвате колко много ви харесва и колко сте хлътнали. Те си пада по недостъпните.


 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама