Вдъхновяващи цитати на Тина Търнър


Вдъхновяващи цитати на Тина Търнър

Тина Търнър безспорно е една от най-обичаните певици. Легендата на рок и RnB музиката е винаги пълна с енергия и умее да спечели всеки с усмивката си. Тя е просто най-добрата, затова днес сме ви подготвили някои от нейните най-мотивиращи цитати.

"Нямах никого в живота, никаква основа, така че трябваше да си проправя свой собствен път. Започнах от началото. Трябваше да се изправя срещу света, да стана силна, за да открия своята мисия в живота."

"Никога няма да се предам в ръцете на старостта, докато не остарея. Аз не съм стара все още!”

"Смятам, че ако просто станеш и тръгнеш нанякъде, животът ще отвори вратите си за теб."

"За мен възрастта няма значение. 50 са днешните 30, а 70 - днешните 50. Няма правила, които гласят, че трябва да се обличаш по определен начин или да се държиш по точно определено. Живеем в интересни женски времена - aко изглеждаш добре и още можеш да правиш шоу. Ами иди и го направи!"

"Вече не мразя себе си. Преди мразех работата си, мразех този секси имидж, снимките с мен на сцената. Когато съм на сцената, давам всичко от себе си. Извън нея съм Тина отново."

"Преминала съм през всички разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога! Не удавих трудностите в алкохол, нито ги замъглих с наркотици. Никога не съм пушила дори. Успях да изплувам от морето на миналото си без последици и сега съм тук непокътната!"

"Хората си мислят, че животът ми е бил труден, но за мен той беше едно прекрасно пътуване. Колкото по-възрастен ставаш, толкова повече осъзнаваш, че няма особено значение какво се случва, а как ти реагираш в ситуацията."

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Силна


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама